CELEBRITIES

Ο Brad Pitt χώρισε με το μοντέλο που του είχε κλέψει την καρδιά, Nicole Poturalski


The Jennettes

29 Οκτωβρίου 2020

Ο Brad Pitt χώρισε με το μοντέλο που του είχε κλέψει την καρδιά, Nicole Poturalski

O Brad Pitt όπως όλα δείχνουν, χώρισε με τη Nicole Poturalski πριν προλάβει η σχέση τους να αποκτήσει γερές βάσεις. 

Σύμφωνα με μια πηγή στο Page Six, ο έρωτας του 56χρονου ηθοποιού για τη Γερμανίδα καλλονή «δεν ήταν ποτέ τόσο σοβαρός». Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το ζευγάρι που εντοπίστηκε μαζί τον περασμένο Αύγουστο στο αεροδρόμιο Le Castellet της Γαλλίας, τράβηξε χωριστούς δρόμους ενώ το 27χρονο μοντέλο είναι γνωστό πως βρίσκεται σε "ανοιχτό γάμο" με τον 68χρονο Roland Mary. 

Η Nicole είχε δημοσιεύσει στις αρχές του μήνα, ένα βίντεο στον λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου αναρωτιόταν γιατί εισπράττει τόσο πολύ μίσος στο διαδίκτυο μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με τον ηθοποιό. Όπως είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Πάντα αναρωτιόμουν γιατί οι άνθρωποι αφήνουν μισητά σχόλια; Γιατί; Ποιο είναι το όφελός σας; Σε γενικές γραμμές, θέλω να καταλάβω τον ειρμό των σκέψεων σας. Επειδή δεν το καταλαβαίνω. Είναι τόσο αγενές και λυπηρό για όσους σχολιάζουν».

Παρόλο που όσοι είχαν δει το ζευγάρι, ισχυρίζονται ότι συμπεριφέρονταν σαν δύο πολύ ερωτευμένοι, μια άλλη πηγή στο US Weekly ανέφερε εκείνο το διάστημα πως ο Brad Pitt έβλεπε αρκετά ρεαλιστικά τη σχέση τους και δεν άφηνε να τον παρασύρει το συναίσθημα. Δεδομένου ότι το μοντέλο ζει στη Γερμανία και έχει «μια αρκετά σύνθετη οικογενειακή κατάσταση που προσπαθεί να επιλύσει», τα πράγματα μεταξύ τους φαίνεται πως δεν εκτυλίχθηκαν με τον τρόπο που ονειρεύτηκαν εξαρχής. 

Η 27χρονη Nicole έχει ξεκινήσει μια δυναμική καριέρα στο modeling και έχει ήδη κοσμήσει το εξώφυλλο του ELLE, ενώ έχει υπογράψει στο πρακτορείο μοντέλων Next Management του Los Angeles. Στην καριέρα της έχει συμμετάσχει σε επιδείξεις μόδας στη Νέα Υόρκη, το Παρίσι και το Μιλάνο και κόσμησε τα εξώφυλλα περιοδικών όπως τα Elle, Cosmopolitan και Marie Claire Στα 13 της ήθελε να γίνει θαλάσσιος βιολόγος, αλλά ένα πρακτορείο μοντέλων την εντόπισε στην Disneyland του Παρισιού και οι γονείς της συμφώνησαν να γίνει μοντέλο. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS