CELEBRITIES

Η Chrissy Teigen και ο John Legend έκαναν το ίδιο τατουάζ για κοινούς συναισθηματικούς λόγους


The Jennettes

3 Νοεμβρίου 2020

Η Chrissy Teigen και ο John Legend έκαναν το ίδιο τατουάζ για κοινούς συναισθηματικούς λόγους

Μέσα στο Σαββατοκύριακο, η Chrissy Teigen ανακοίνωσε ότι έκανε τατουάζ το όνομα που θα έδινε στο παιδί που έχασε. Το μοντέλο θέλησε να κρατήσει ζωντανή τη μνήμη του με αυτόν τον τρόπο κι έτσι αποφάσισε να χαράξει στον καρπό της το όνομα Jack, αυτό δηλαδή που είχαν αποφασίσει να δώσουν στο μωρό με τον σύζυγό της. 

Πριν λίγες ώρες, ο Winter Stone μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, πως και ο John Legend προχώρησε στο ίδιο τατουάζ. Και οι δύο έγραψαν το όνομά του στο ίδιο σημείο του σώματός τους, στον καρπό μαζί και με τα υπόλοιπα ονόματα των μελών της αγαπημένης τους οικογένειας. Συγκεκριμένα, η Teigen έχει ήδη κάνει τατουάζ με τα ονόματα: "John – Luna – Miles" ενώ ο Legend με τα "Chrissy – Luna – Miles".

jenny.gr

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/ winterstone

Η Teigen είχε γράψει ένα συγκινητικό μήνυμα λίγο μετά την αποβολή που είχε κατά την τρίτη εγκυμοσύνη της: "Είμαστε σοκαρισμένοι και βιώνουμε έναν πόνο που δεν είχαμε ξαναζήσει, μόνο είχαμε ακούσει. Δεν μπορέσαμε ποτέ να σταματήσουμε την αιμορραγία και να δώσουμε στο μωρό μας τα υγρά που χρειαζόταν, παρά τις σακούλες αίματος στις μεταγγίσεις. Απλώς δεν ήταν αρκετό. Ποτέ δεν αποφασίζουμε για τα ονόματα των μωρών μας παρά μέχρι την τελευταία στιγμή, μετά τη γέννησή τους, λίγο πριν φύγουμε από το νοσοκομείο. Αλλά, για κάποιο λόγο, αρχίσαμε να φωνάζουμε αυτό το μικρό ανθρωπάκι στην κοιλιά μου Jack. Έτσι για εμάς θα είναι για πάντα ο Jack. Ο Jack προσπάθησε τόσο σκληρά για να είναι μέρος της μικρής μας οικογένειας και θα είναι για πάντα".

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.