CELEBRITIES

Kaia Gerber -Jacob Elordi: To ερωτευμένο ζευγάρι μεταμορφώθηκε σε Elvis και Priscilla Presley


The Jennettes

3 Νοεμβρίου 2020

Kaia Gerber -Jacob Elordi: To ερωτευμένο ζευγάρι μεταμορφώθηκε σε Elvis και Priscilla Presley

Η Kaia Gerber και ο Jacob Elordi είναι ένα νέο ερωτευμένο ζευγάρι που μπορεί στην αρχή της σχέσης τους και οι δυο να μην ήθελαν να μιλήσουν ανοιχτά για τον έρωτά τους αλλά όπως φαίνεται στο Halloween άλλαξαν γνώμη κάνοντας ένα δυνατό coming out.

Το όμορφο ζευγάρι την περασμένη Κυριακή αποφάσισε να ανεβάσει μία κοινή τους φωτογραφία που ουσιαστικά επιβεβαιώνει το ειδύλλιό τους και όπως ήταν φυσικό οι fans τους χάρηκαν πολύ για το ευχάριστο γεγονός και δεν σταμάτησαν να τους γράφουν θετικά σχόλια κάτω από το post.

Οι δυο τους γιόρτασαν με το δικό τους τρόπο το Halloween και μεταμορφώθηκαν σε ένα μοναδικό και αξέχαστο ζευγάρι της δεκαετίας του ᾽70, τους Elvis και Priscilla Presley. Η μεταμόρφωσή τους έγινε viral αφου το αποτέλεσμα ήταν άκρως εντυπωσιακό και όλα δείχνουν ότι για φέτος κέρδισαν το βραβείο της καλύτερης μεταμφίεσης.

Εσείς τι λέτε;

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💜 @samvissermakeup @charlielemindu

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.