CELEBRITIES

«Hair Love»: Η κόρη της Beyoncé, Blue Ivy θα αφηγηθεί την ταινία που κέρδισε Όσκαρ


The Jennettes

11 Νοεμβρίου 2020

«Hair Love»: Η κόρη της Beyoncé, Blue Ivy θα αφηγηθεί την ταινία που κέρδισε Όσκαρ

Η μικρού μήκους ταινία που κέρδισε επάξια φέτος το Οσκαρ Μικρού Μήκους Animation, τώρα μετατρέπεται σε audiobook. Και τη φωνή της αφηγήτριας της συγκινητικής αυτής ιστορίας θα ερμηνεύσει η κόρη της Beyoncé, Blue Ivy.

«Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η εκπροσώπηση έχει σημασία ιδιαίτερα στα καρτούν», είχε πει παραλαμβάνοντας το βραβείο Όσκαρ, η παραγωγός Κάρεν Ρούπερτ Τόλιβερ. «Επειδή τα κινούμενα σχέδια είναι οι πρώτες ταινίες που βλέπουμε κι αυτές διαμορφώνουν τη ζωή μας, το τι σκεφτόμαστε και πώς βλέπουμε τον κόσμο». Μάλιστα τα παραμύθια που ακούν τα μικρά παιδιά λίγο πριν πάνε για ύπνο κι ονειρευτούν έναν καλύτερο πιο δίκαιο κόσμο, είναι πολύ σημαντικά. 

Η Blue Ivy, κόρη της Beyoncé και του Jay-Z, έχει ήδη στο ενεργητικό της ηχογραφήσεις. Ακούγεται στα «Blue» και «Brown Skin Girl» της μαμάς της και στο «Glory» του μπαμπά της. Το teaser με την 8χρονη σήμερα Blue Ivy να αφηγείται το «Hair Love», μόλις βγήκε στη δημοσιότητα, έτσι όπως το πόσταρε ο Μάθιου Α. Τσέρι στο Τwitter του.

Δείτε ακόμη: H Beyonce και ο Jay Z αγόρασαν εξοχικό αξίας 26 δισεκατομμυρίων

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.