CELEBRITIES

H Anne Hathaway έχει γενέθλια κι εμείς ξεχωρίσαμε τον καλύτερο κινηματογραφικό της ρόλο μέχρι σήμερα


The Jennettes

12 Νοεμβρίου 2020

H Anne Hathaway έχει γενέθλια κι εμείς ξεχωρίσαμε τον καλύτερο κινηματογραφικό της ρόλο μέχρι σήμερα

Το 2006, εμφανίστηκε στη λίστα του περιοδικού People με τις 50 πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο ενώ πέντε χρόνια πριν, το 2001, κατέκτησε από το ίδιο περιοδικό, μια θέση δίπλα στις πιο σημαντικές πρωτοεμφανιζόμενες stars. Ο λόγος για την Anne Hathaway, η οποία σήμερα, γίνεται 38 χρονών και η αλήθεια είναι πως μετράει αρκετούς ρόλους και κινηματογραφικές στιγμές στο βιογραφικό της.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός είναι βραβευμένη με Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου για το μιούζικαλ Οι Άθλιοι ενώ έπαιξε για πρώτη φορά σε ταινία, το 2001 στο Ημερολόγιο μιας πριγκίπισσας, ενσαρκώνοντας τον ρόλο της Μίας Θερμόπολις. Έκτοτε, ακολούθησαν πολλοί ρόλοι για την ηθοποιό, που άρχισε να κατακτά δυναμικά την καρδιά του κοινού. 

Η αγαπημένη ηθοποιός πρωταγωνίστησε στην ταινία Ο Διάβολος Φοράει Prada το 2006 και εμφανίστηκε στην ταινία Ερωτευμένη Jane, στην οποία ενσάρκωσε την Αγγλίδα μυθιστοριογράφο Jane Austen. Το 2008, επευφημήθηκε για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία Η Rachel παντρεύεται, για τον οποίο κέρδισε διάφορα βραβεία και μια υποψηφιότητα για Όσκαρ Α' Γυναικείου ρόλου. Ωστόσο, εμείς την ξεχωρίζουμε μέχρι σήμερα, για την εκπληκτική της ερμηνεία στην ταινία Love And Other DrugsΗ ταινία, που κάνει την αγάπη να μοιάζει σαν ναρκωτικό, είναι ουσιαστικά ένας ύμνος στην αντοχή και τη δύναμη του αληθινού έρωτα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love and other drugs ✨ Película que vi hace demasiado tiempo y pude volver a refrescar en mi memoria hace unos días con la mejor compañía posible @evenstar_23 😊 Reparto que vuelve a compartir pantalla de la mejor manera posible y nosotros, los que disfrutamos de un buen acting, los vemos con gusto. . . . . . #loveandotherdrugs #amoryotrasdrogas #actor #actors #jakegyllenhaal #annehathaway #film #love

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carlos Fernández (@carlosfernandezactor) στις Μπορεί να έχουν περάσει δέκα χρόνια από τότε που προβλήθηκε για πρώτη φορά, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι μια ταινία με διαχρονικά μηνύματα, που αξίζει να δείτε μέσα στην καραντίνα! Με συμπρωταγωνιστή τον Jake Gyllenhaal, η Hathaway υποδύεται τη Maggie, η οποία παρά το νεαρό της ηλικίας της, μαθαίνει ότι πάσχει από Πάρκινσον. Η συνάντησή της με τον Jamie ενώ στην αρχή, παρουσιάζεται ως επιφανειακή, εξελίσσεται στην πιο ισχυρή που μπορεί να χτιστεί ανάμεσα στα δύο φύλ 

Με κεντρικό άξονα τον έρωτα και την παραδοχή πως αυτός τελικά, είναι το πιο δυνατό φάρμακο, η πλοκή εκτυλίσσεται δυναμικά και αποδεικνύει πως τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο μπροστά σε ισχυρά συναισθήματα. Κόντρα σε κάθε κοινωνικό στερεότυπο και προσπάθεια της Maggie να τον κρατήσει μακριά της, εξαιτίας της ανίατης ασθένειάς της, εκείνος γίνεται το πρότυπο του άντρα, που κάθε γυναίκα ονειρεύεται να συναντήσει κάποια στιγμή στη ζωή της και να έχει δίπλα της, παντοτινά. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎬'Love and other drugs', (2010). #Loveandotherdrugs #JakeGyllenhaal #AnneHathaway

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 🎬 The Film Closet (@thefilmcloset__) στις

Με ισχυρές δόσεις χιούμορ και ρομαντισμού, το μόνο σίγουρο είναι πως η ταινία αυτή θα σας κάνει να συναισθανθείτε όλα όσα θα δείτε να περνούν μπροστά από την οθόνη σας! Πρόκειται για μία δυνατή και καθηλωτική ταινία, που σε μαγνητίζει από τα πρώτα κιόλας λεπτά, ενώ όσο προχωράει η πλοκή, καταλήγεις ότι είναι πολύ πιθανό να μπει στη λίστα με τις αγαπημένες σου!

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.