CELEBRITIES

Η Madonna, η εκκεντρικότητά της και το πνεύμα της Frida Kahlo


The Jennettes

16 Νοεμβρίου 2020

Η Madonna, η εκκεντρικότητά της και το πνεύμα της Frida Kahlo

Η Madonna δεν αφήνει ποτέ τίποτα στην τύχη, προκαλώντας πάντα με τα posts της και τον εκκεντρικό της χαρακτήρα.

Η Madonna έχει ξεπεράσει τον όρο pop star και έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ένα παγκόσμιο πολιτιστικό σύμβολο. Είναι γνωστή για τη συνεχή ανανέωση της εικόνας και της μουσικής της, τα πρωτοποριακά μουσικά βίντεο, την εκκεντρική και αμφιλεγόμενη προσωπικότητά της, καθώς και τη χρήση πολιτικών, θρησκευτικών και σεξουαλικών συμβόλων στη δουλειά της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Αυτή τη φορά, η βασίλισσα της pop, με μία ανάρτησή της έκανε γνωστό στους θαυμαστές της, πως συνηθίζει να καλεί πνεύματα στο σπίτι της. «Καλέστε τους αγγέλους σας. Προσκαλέστε την αιώνια μούσα σας. Αφήστε να φύγει ό,τι δεν χρειάζεστε και να είστε βέβαιοι ότι είστε ήδη τέλειοι», έγραψε η τραγουδίστρια, κάνοντας επισήμανση στις λέξεις «διαλογισμός» και Frida Kahlo.

Μάλιστα, η Madonna δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί την κοινή γνώμη, καλώς ή κακώς. Πρόσφατα, αποκάλυψε τα γεγονότα της ζωή της, που τη στιγμάτισαν, με αποκορύφωμα τον βιασμό της σε ταράτσα υπό την απειλή μαχαιριού όταν ήταν 20 ετών.

Δείτε ακόμη: Madonna: Η βασίλισσα της Ποπ, 18 χρονών χορεύει γυμνή μπαλέτο

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.