CELEBRITIES

Chrissy Teigen – John Legend: Aποκαλύπτουν για πρώτη φορά πώς βίωσαν τη θλιβερή απώλεια του μωρού τους


The Jennettes

26 Νοεμβρίου 2020

Chrissy Teigen – John Legend: Aποκαλύπτουν για πρώτη φορά πώς βίωσαν τη θλιβερή απώλεια του μωρού τους

Η Chrissy Teigen και ο John Legend είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood και πρόσφατα έζησαν ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός - την απώλεια του μωρού τους, καθώς η Chrissy ήταν έγκυος. Οι δυο τους αποφάσισαν να μιλήσουν ανοιχτά στην εκπομπή Good Morning America για τη θλιβερή απώλεια του μωρού τους που συνέβη τον Σεπτέμβριο. 

Μάλιστα, το όμορφο μοντέλο είχε ανεβάσει κάποιες φωτογραφίες, που ανακοίνωνε στους fans της ότι δυστυχώς η εγκυμοσύνη της είχε άδοξο τέλος. "Σίγουρα δίνω στον εαυτό μου την άδεια να θρηνώ. Κάθε μέρα είναι τόσο διαφορετική. Έτσι, όταν οι άνθρωποι με ρωτούν πώς είμαι, πάντα λέω -είμαι εντάξει σήμερα", είπε χαρακτηριστικά η  Chrissy Teigen.

Συνέχισε, λέγοντας: «Προφανώς είναι τόσο οδυνηρό να περάσεις κάτι τέτοιο σαν γυναίκα, κάτι που ήταν μέσα στο σώμα σου, που έθρεφες και φρόντιζες».

Κάποιοι όμως, κατέκριναν το ζευγάρι για τις φωτογραφίες που ανέβασαν για να μοιραστούν αυτή την τόσο προσωπική στιγμή τους. Οι δυο τους όμως δεν το μετάνιωσαν αφού μέσα από αυτό ήθελαν να δώσουν κουράγιο και σε άλλα ζευγάρια που βιώνουν ή έχουν βιώσει ένα τόσο δύσκολο συμβάν στη ζωή τους.

Δείτε την συνέντευξη του ζευγαριού:

https://www.youtube.com/watch?v=t2com-fxUaU&feature=emb_title

 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits.

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.