CELEBRITIES

H Jennifer Lopez στόλισε το σπίτι της για τα Χριστούγεννα με την πιο ιδιαίτερη διακόσμηση


30 Νοεμβρίου 2020

H Jennifer Lopez στόλισε το σπίτι της για τα Χριστούγεννα με την πιο ιδιαίτερη διακόσμηση

Η Jennifer Lopez μπήκε στο κλίμα των εορτών και στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της, αλλά και όλο το σπίτι της για να υποδεχτεί κι εκείνη με την οικογένειά της την αγαπημένη εποχή όλων, τα Χριστούγεννα. Η τραγουδίστρια φέτος επέλεξε μια ιδιαίτερη διακόσμηση για το σπίτι της, στην οποία κυριαρχεί το λευκό - λευκά έλατα, λευκές μπάλες, λευκά κεριά - και όλα μαζί συνθέτουν μια παραμυθένια εικόνα, αλλά και μια cozy πλευρά του σπιτιού της.


Η Λατίνα star ποζάρει με την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και λάμπει στην κυριολεξία, αφού κι εκείνη έχει ακολουθήσει την ίδια χρωματική παλέτα για το outfit της. Τα likes στην ανάρτησή της έπεσαν βροχή ενώ τα σχόλια έλεγαν πως είναι από τα καλύτερα δέντρα που έχουν γίνει ποτέ.

Η Jennifer Lopez δεν χάνει καθόλου από τη λάμψη της ακόμα και όταν μένει στο σπίτι, και η παρακάτω εικόνα το αποδεικνύει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JLO BEAUTY (@jlobeauty)

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

 

Φωτογραφία: Splash Ideal Images

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.