CELEBRITIES

Η Katy Perry ντύθηκε χριστουγεννιάτικο δέντρο για να υποδεχτεί τις γιορτές


The Jennettes

2 Δεκεμβρίου 2020

Η Katy Perry ντύθηκε χριστουγεννιάτικο δέντρο για να υποδεχτεί τις γιορτές

H Katy Perry έχει δείξει ότι ανήκει στην κατηγορία των stars που λατρεύουν να αυτοσαρκάζονται και ότι ένα από τα πιο δυνατά της στοιχεία, είναι το χιούμορ της. Η λαμπερή τραγουδίστρια «τσαλακώνεται» και συχνά μεταμφιέζεται αφού της αρέσουν πολύ τα παράξενα κοστούμια. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε στο παρελθόν ότι εμφανίστηκε ντυμένη burger και αμέσως αυτή η εικόνα της είχε γίνει viral.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Instagram, για το φετινό “The Disney Holiday Singalong” του ABC, δεν στόλισε δέντρο αλλά έκανε την διαφορά και ντύθηκε η ίδια χριστουγεννιάτικο δέντρο με αποτέλεσμα να χαρίσει στους fans της ένα άκρως διασκεδαστικό video.

Η star ποζάρει στην κάμερα ενώ φοράει ένα τεράστιο κοστούμι -χριστουγεννιάτικο δέντρο - και δείχνει να το χαίρεται πραγματικά. Στη λεζάντα του post, έγραψε: «Γιατί να κόψεις το δέντρο όταν μπορείς εσύ να είσαι αυτό;».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.