CELEBRITIES

H Jennifer Lopez φωτογραφίζεται με την μητέρα της και η ομοιότητά τους είναι ολοφάνερη


The Jennettes

2 Δεκεμβρίου 2020

H Jennifer Lopez φωτογραφίζεται με την μητέρα της και η ομοιότητά τους είναι ολοφάνερη

Η Jennifer Lopez ανέβασε μια σπάνια φωτογραφία στο Instagram με την μητέρα της Γουαδελούπη Ροντρίγκεζ, με αφορμή τη νέα σειρά ομορφιάς J.Lo Beauty και η ομοιότητα είναι ολοφάνερη. Η έκφραση "το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει" ταιριάζει απόλυτα στη συγκεκριμένη περίπτωση αφού μαμά και κόρη φωτογραφίζονται μαζί και διαπιστώσαμε ότι η διαχρονική νεότητα της star οφείλεται στο DNA της μητέρας της. 

Με χριστουγεννιάτικη διάθεση, οι δυο τους ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό αλλά όλα τα βλέμματα έπεσαν στη γοητευτική μητέρα της Lopez, η οποία αν και 74 ετών, μοιάζει πολύ νεότερη και εντυπωσιάζει με την επιδερμίδα της. 

H pop star τονίζει πως η ομορφιά δεν έχει ημερομηνία λήξης, ένα μότο που υιοθετεί και κρύβεται πίσω από τη νέα σειρά καλλυντικών που προετοιμάζει εδώ και αρκετά χρόνια. Η κυκλοφορία της νέας σειράς αναμένεται να γίνει στις αρχές του 2021 κι εμείς ανυπομονούμε τη δοκιμάσουμε.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JLO BEAUTY (@jlobeauty)

 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.