CELEBRITIES

Η Jennifer Lopez βραβεύτηκε με το βραβείο Icon από το Billboard


The Jennettes

12 Δεκεμβρίου 2020

Η Jennifer Lopez βραβεύτηκε με το βραβείο Icon από το Billboard

Ακόμα ένα βραβείο έλαβε η αγαπημένη star Jennifer Lopez στην εκδήλωση Women in Music που διοργάνωσε το μουσικό περιοδικό Billboard.

H 51χρονη Λατίνα ανακηρύχθηκε "Icon” της χρονιάς. Η Jlo, παρέλαβε διαδικτυακά το βραβείο της από το Βραζιλιάνο τραγουδιστή Maluma και εξέφρασε την χαρά και την ευγνωμοσύνη της μέσα από ένα βίντεο.

"Η μουσική ήταν πάντα το πάθος μου. Ήταν η εμμονή μου από τότε που ήμουν μικρή και, μαζί με το χορό, ήταν η πρώτη μου αγάπη. Το ότι μπορώ να κάνω μουσική όλα αυτά τα χρόνια είναι μια από τις μεγαλύτερες ευλογίες για μένα" είπε.

"Η μαμά μου με έβαζε στο τραπέζι της κουζίνας και μου έδειχνε πώς να χορεύω, ή τραγουδούσαμε τα παλιά τραγούδια, ό,τι ήταν στην κορυφή των charts του Billboard εκείνη την περίοδο" είπε. "Αυτά ήταν τα πρώτα μου σόου. Με ενέπνευσαν να κάνω αυτό που είχα το προνόμιο να κάνω για όλους εσάς όλα αυτά τα χρόνια".

Η Jennifer Lopez φυσικά ευχαρίστησε την οικογένειά της, το σύντροφό της Alex Rodriguez και τα παιδιά της λέγοντας, πως « Ό, τι κάνει είναι για εκείνους».

Τέλος, ευχαρίστησε τους ανθρώπους της μουσικής βιομηχανίας που τη βοήθησαν να γίνει αυτή που είναι σήμερα.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.