CELEBRITIES

Forbes 2020: Οι 10 πιο ακριβοπληρωμένοι διάσημοι στον κόσμο


The Jennettes

15 Δεκεμβρίου 2020

Forbes 2020: Οι 10 πιο ακριβοπληρωμένοι διάσημοι στον κόσμο

Καθώς το 2020 φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του, ξεκίνησαν οι ανασκοπήσεις της χρονιάς και μία από τις πλέον αγαπημένες είναι η λίστα Forbes και πιο συγκεκριμένα η λίστα με τους δέκα πιο ακριβοπληρωμένους διάσημους στον κόσμο.

Η λίστα αυτή που βασίζεται σε στοιχεία της περσινής χρονιάς, δημοσιεύτηκε από το Forbes και έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιοι ήταν οι celebrities που κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις, αλλά και ποιοι έμειναν πίσω. Μπορεί το Forbes να κατηγόρησε την Kylie Jenner για πλαστά στοιχεία, τα οποία την έφεραν λανθασμένα στη θέση της νεότερης δισεκατομμυριούχου, όμως το "πουλέν" των Kardashians παραμένει στην πρώτη θέση στη λίστα με τους πλουσιότερους celebrities με έσοδα 590 εκατ. δολαρίων και ο γαμπρός της, Kanye West, με 170 εκατ. δολάρια.

Ο πλούτος της 22χρονης Kylie είναι πιθανότατα κοντά στα 900 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με την εκτίμηση του Forbes.  Η απάντηση της τηλεπερσόνας τότε πάντως, ήταν άμεση, γράφοντας στο Twitter: «Πίστευα ότι πρόκειται για ένα αξιόπιστο site, αλλά το μόνο που βλέπω είναι μια σειρά από ανακριβείς δηλώσεις και αναπόδεικτες υποθέσεις. Δεν ζήτησα ποτέ κανέναν τίτλο».

Δείτε τη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους stars για το 2020:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.