CELEBRITIES

Page Six: O Σταύρος Νιάρχος και η Dasha Zhukova θα γίνουν γονείς


The Jennettes

15 Δεκεμβρίου 2020

Page Six: O Σταύρος Νιάρχος και η Dasha Zhukova θα γίνουν γονείς

Ο Σταύρος Νιάρχος και η Dasha Zhukova παντρεύτηκαν σε μια φαντασμαγορική τελετή στις αρχές του χρόνου, που διαφυλάχθηκε όσο γινόταν από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι δυο τους κάνουν πολύ σπάνιες εμφανίσεις και θέλουν η σχέση τους να μην απασχολεί τα μέσα. Πριν από λίγες ημέρες, η όμορφη Dasha Zhukova δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους, η οποία τους δείχνει χαμογελαστούς και ευτυχισμένους.

Στη φωτογραφία, η 38χρονη Ρωσίδα φορά το εντυπωσιακό νυφικό Valentino ενώ ο Σταύρος Νιάρχος ένα κομψό κοστούμι. Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του Page Six, περιμένουν το πρώτο τους παιδί και η είδηση κάνει τον γύρο του Internet. Tο ζευγάρι αναμένεται να αποκτήσει το πρώτο του παιδί, σύμφωνα πάντα με το Page Six.

Το λαμπερό ζευγάρι ακόμη δεν έχει ανακοινώσει επίσημα κάτι, και αν κρίνουμε από τη στάση που κρατούν στα media, θα αργήσουν πολύ να μιλήσουν ανοιχτά. 

jenny.gr

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.