CELEBRITIES

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ετοιμάζουν το πρώτο τους podcast με «ιστορίες ελπίδας και συμπόνοιας»


The Jennettes

16 Δεκεμβρίου 2020

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ετοιμάζουν το πρώτο τους podcast με «ιστορίες ελπίδας και συμπόνοιας»

Το podcast έχει αρχίσει πλέον να διαδίδεται με ταχύτατους ρυθμούς, ενώ έχει αρχίσει να εισέρχεται στην καθημερινότητα των ακροατών με εξαιρετική επιτυχία, προσεγγίζοντας μια ευρεία γκάμα πρωτότυπων και επίκαιρων θεμάτων. Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αναμένεται να αναλάβουν την παραγωγή και την παρουσίαση σειράς podcast για την υπηρεσία streaming της Spotify. Η αρχή θα γίνει με ένα εορταστικό αφιέρωμα που στόχο έχει να μεταφέρει την ελπίδα και την αισιοδοξία στον κόσμο εν μέσω της πανδημίας. 

Ειδικότερα, η Archewell Audio, που είναι η εταιρεία παραγωγής του ζευγαριού, θα προβάλλει "πολλαπλές οπτικές και φωνές" ενώ ετοιμάζει αυτό το διάστημα την παραγωγή ενός προγράμματος που «θα ανεβάζει τη διάθεση και θα διασκεδάζει τους ακροατές σε ολόκληρο τον κόσμο», όπως ανακοίνωσε σε σχετική ανακοίνωση το Spotify.

Με «ιστορίες ελπίδας και συμπόνιας», ιστορίες που έχει ανάγκη να ακούσει το κοινό θα κάνει εγκαίνια το ζευγάρι για να γιορτάσει το νέο έτος και να σκορπίσει παντού την αισιοδοξία με σκοπό να απομακρύνει από τις ψυχές μας το μουντό σκηνικό του 2020. Όπως τόνισαν μάλιστα, η Meghan και ο Harry, «Το 2020 ξεδίπλωσε μπροστά μας τόσες προκλήσεις που τώρα μάλλον είναι η σημαντικότερη στιγμή να το κάνουμε. Να ακούσουμε πραγματικά ο ένας τον άλλον, τι έχουν να μας πουν για να θυμηθούμε πόσο πραγματικά έχουμε ανάγκη κοντά μας τους άλλους».

Το podcast θα είναι διαθέσιμο δωρεάν μέσω του Spotify ενώ οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας δεν έχουν ακόμη γνωστοποιηθεί. 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.