CELEBRITIES

Πρίγκιπας William - Kate Middleton: Η οικογενειακή φωτογραφία που έβγαλαν για τα Χριστούγεννα είναι ό,τι πιο γλυκό έχουμε δει


The Jennettes

17 Δεκεμβρίου 2020

Πρίγκιπας William - Kate Middleton: Η οικογενειακή φωτογραφία που έβγαλαν για τα Χριστούγεννα είναι ό,τι πιο γλυκό έχουμε δει

H βασιλική οικογένεια φόρεσε τα γιορτινά της, και όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, φωτογραφίζεται σε εορταστική διάθεση. O πρίγκιπας William και η Kate Middleton δημοσίευσαν την πιο γλυκιά φωτογραφία για τις γιορτές, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα αγάπης εν μέσω πανδημίας. Πρόκειται για μια συνήθεια που αποτελεί παράδοση και δεν θα μπορούσε να μην γίνει και φέτος. 

Στο πορτρέτο βλέπουμε πόσο έχουν μεγαλώσει τα τρία τους παιδιά, ο Πρίγκιπας George, η Πριγκίπισσα Charlotte και ο Πρίγκιπας Louis, αλλά και την απίστευτη ομοιότητα που έχουν μεταξύ τους. H οικογένεια πόζαρε χαμογελαστή με casual look μπροστά από το τζάκι με cozy διάθεση. 

Η λήψη έγινε από τον φωτογράφο Matt Porteous και θα είναι η επίσημη χριστουγεννιάτικη κάρτα της οικογένειας.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.