CELEBRITIES

Η Maria Sharapova αρραβωνιάστηκε με τον φίλο του πρίγκιπα Williams, Alexander Gilkes


The Jennettes

18 Δεκεμβρίου 2020

Η Maria Sharapova αρραβωνιάστηκε με τον φίλο του πρίγκιπα Williams, Alexander Gilkes

Τον Οκτώβριο του 2018, η Maria Sharapova είχε επιβεβαιώσει τη σχέση της με τον φίλο του πρίγκιπα Williams, Alexander Gilkes.

Πριν λίγες ώρες, η 33χρονη πρώην τενίστρια είπε το "ναι" στον αγαπημένο της! Για την ακρίβεια, η ίδια γνωστοποίησε ότι είναι αρραβωνιασμένη με τον Βρετανό επιχειρηματία. Όπως έγραψε χαρακτηριστικά η Sharapova στο τρυφερό post στο Instagram, "Είπα το ναι από την πρώτη ημέρα που γνωριστήκαμε. Αυτό ήταν το μυστικό κοινό μας μυστικό, έτσι δεν είναι".

Ο 41χρονος Gilkes μοιράστηκε επίσης, τα ευχάριστα νέα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. "Σε ευχαριστώ που με κάνεις ένα τόσο ευτυχισμένο αγόρι. Ανυπομονώ να ζήσουμε μαζί το υπόλοιπο της ζωής μας, δείχνοντας σου αγάπη και μαθαίνοντας μέσα από εσένα". Ο Gilkes διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον πρίγκιπα William από τότε που φοιτούσαν μαζί στο Etton College. Φυσικά, τα ευχάριστα νέα του ζευγαριού προκάλεσαν καταιγισμό από σχόλια και likes στο Instagram.

Η Maria Sharapova αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση του αθλητισμού και να αφήσει στην άκρη τη ρακέτα της, σε ηλικία 32 ετών. Είχε πει μάλιστα, ότι θα κρεμάσει την αγωνιστική ρακέτα που την έφερε στην 1η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, της χάρισε πέντε τίτλους Grand Slam, 36 τίτλους σε επίπεδο WTA και ένα ασημένιο ολυμπιακό μετάλλιο. «Συγχώρεσέ με, τένις. Σου λέω αντίο. Πώς να αφήσεις πίσω τη μοναδική ζωή που έχεις γνωρίσει. Πώς να φύγεις από τα κορτ που έκανες προπόνηση από τότε που ήσουν μικρό κοριτσάκι;» είχε δηλώσει τότε, χαρακτηριστικά η διάσημη τενίστρια που έβαλε τίτλους τέλους σε μία μεγάλη καριέρα. 

«Το τένις μου έδειξε τον κόσμο – και μου έδειξε από τι είμαι φτιαγμένη. Μέσω αυτού τέσταρα τον εαυτό μου και μετρούσα το πώς μεγάλωνα. Έτσι, ό,τι κι αν είναι αυτό που θα διαλέξω για το επόμενο κεφάλαιό μου, το επόμενο βουνό μου, ακόμη θα σπρώχνω. Ακόμη θα σκαρφαλώνω. Ακόμη θα μεγαλώνω», είχε πει η Sharapova ενώ τώρα ετοιμάζεται να ανοίξει ένα εντελώς διαφορετικό κεφάλαιο στη ζωή της. 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.