CELEBRITIES

H Katie Holmes παραδέχτηκε τη σχέση με τον νέο της σύντροφο με μια τρυφερή κοινή τους φωτογραφία στο Instagram


The Jennettes

21 Δεκεμβρίου 2020

H Katie Holmes παραδέχτηκε τη σχέση με τον νέο της σύντροφο με μια τρυφερή κοινή τους φωτογραφία στο Instagram

H Katie Holmes πριν λίγες ημέρες είχε γενέθλια και με αφορμή την προσωπική της Πρωτοχρονιά, η διάσημη 42χρονη ηθοποιός επιβεβαίωσε για πρώτη φορά τη σχέση της με τον 33χρονο σεφ, Emilio Vitolo Jr. Η star κοινοποίησε σε Instagram story μια ασπρόμαυρη λήψη, την οποία είχε ανεβάσει πρώτα ο αγαπημένος της και θα λέγαμε πως είναι η απόδειξη του έρωτά τους. 

Όπως της έγραψε ο Emilio Vitolo Jr. στη φωτογραφία, όπου βλέπουμε την Katie να κάθεται στα πόδια του, "Ο πιο καταπληκτικός, καλός και όμορφος άνθρωπος. Κάθε φορά που κοιτώ το πρόσωπό σου, με κάνεις να χαμογελάω. Χαρούμενα γενέθλια! Σ' αγαπώ!". Φυσικά, οι θαυμαστές του ζευγαριού έσπευσαν να σχολιάσουν και να μοιράσουν απλόχερα like.

Οι δυο τους έχουν κάνει διάφορες εμφανίσεις μαζί στους δρόμους της Νέας Υόρκης αλλά αυτή ήταν η πρώτη φορά που αποφάσισαν να γνωστοποιήσουν ότι είναι σε σχέση. Το ειδύλλιο ανάμεσά τους άρχισε να φημολογείται έντονα τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν οι παπαράτσι τους είχαν δει μαζί σε ραντεβού στο εστιατόριο του Emilio. 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.