CELEBRITIES

H Jennifer Lopez μας δείχνει το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί για το 2021


The Jennettes

5 Ιανουαρίου 2021

H Jennifer Lopez μας δείχνει το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί για το 2021

Γνωρίζουμε ήδη ότι η Jennifer Lopez  λατρεύει τη γυμναστική και είναι κάτι περισσότερο από γράμμωση για την ίδια. Είναι τρόπος ζωής και διαφέρει από τις κλασικές ρουτίνες γυμναστικής των υπόλοιπων celebrities. H ίδια δεν σταματά να μας δείχνει τους αψεγάδιαστους κοιλιακούς της και μάλιστα, όπως δείχνει μέσα από το Instagram, έχει θέσει υψηλούς στόχους για το νέο έτος.

«Είμαι 100% πεπεισμένη ότι η γυμναστική είναι ένα βασικό κομμάτι της ευτυχίας μου», είχε δηλώσει η Λατίνα star και εμείς καταλαβαίνουμε ότι το εννοεί αφού στα 50 της έχει καταφέρει να έχει ένα ζηλευτό σώμα που πολλές γυναίκες θαυμάζουν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Ο προπονητής της έχει αποκαλύψει ότι η Jennifer Lopez δίνει πολύ μεγάλη βάση στις ασκήσεις για κοιλιακούς και το 50 είναι ο μαγικός της αριθμός. Για την ακρίβεια, ξεκινά με 50 κοιλιακούς ενώ κρέμεται στον αέρα. Συνεχίζει με 50 έλξεις με σκοινί ενώ είναι στα γόνατα και 50 push ups. Κάνει ένα δεύτερο σετ αλλά με 35 επαναλήψεις και ένα τρίτο σετ με 21 επαναλήψεις.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.