CELEBRITIES

H Sarah Jessica Parker πούλησε το σπίτι της στη Νέα Υόρκη για 15 εκατoμμύρια δολάρια


The Jennettes

8 Ιανουαρίου 2021

H Sarah Jessica Parker πούλησε το σπίτι της στη Νέα Υόρκη για 15 εκατoμμύρια δολάρια

Η Sarah Jessica Parker και ο αγαπημένος της Matthew Broderick πούλησαν το σπίτι τους στο West Village της Νέας Υόρκης για 15 εκατομμύρια δολάρια και φυσικά η είδηση έκανε αμέσως τον γύρο του Internet. Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, το ζευγάρι αγόρασε το σπίτι για 2,9 εκατομμύρια δολάρια το 2000, και κατάφερε να αυξήσει την αξία του κατά ένα πολύ μεγάλο ποσό.

Το σπίτι βρίσκεται στην οδό Charles Street, όχι μακριά από την πολυκατοικία που χρησιμοποιούσε ως κατοικία η Carrie, ο χαρακτήρας που υποδύθηκε η Parker στο «Sex and the City». Kατασκευάστηκε γύρω στο 1905 και έχει μια βάση από καφέ πέτρες. 

jenny.gr

Το 2016, το ζευγάρι απέκτησε ακόμα δύο σπίτια στην κοντινή West 11th Street έναντι 34,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού δεν έγινε γνωστός καθώς η αγορά έγινε μέσω εταιρείας περιορισμένης ευθύνης.

H διάσημη ηθοποιός φαίνεται να επενδύει σωστά αλλά και έξυπνα τα χρήματά της, και πλέον εκτός από την ενασχόλησή της με την τηλεόραση, έχει και το δικό της brand με παπούτσια.

Φωτογραφίες: Splash Ideal Images

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.