CELEBRITIES

Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Eγκατέλειψαν τα social media λόγω των online haters


The Jennettes

10 Ιανουαρίου 2021

Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Eγκατέλειψαν τα social media λόγω των online haters

O Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle είναι αποφασισμένοι να μείνουν μακριά από τα social media και ο λόγος είναι το «ανελέητο τρολάρισμα» που δέχονται στο διαδίκτυο, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, το ζευγάρι είναι έτοιμο για «ψηφιακή αποτοξίνωση» και δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσουν το Twitter ή το Facebook στο άμεσο μέλλον.

Το ζευγάρι έκανε την τελευταία του ανάρτηση στο Instagram, στα τέλη Μαρτίου, ευχαριστώντας τους ακολούθους του και όλα δείχνουν ότι επιδιώκουν μια ζωή μακριά από τα social media. Μάλιστα, η Meghan δήλωσε, τον περασμένο Οκτώβριο, πως ήταν το πρόσωπο που είχε δεχθεί το περισσότερο τρολάρισμα στο διαδίκτυο σε ολόκληρο τον κόσμο το 2019.

«Δεν με νοιάζει αν είστε 15 ή είστε 25 ετών - αν οι άνθρωποι λένε πράγματα για εσάς που δεν είναι αλήθεια, αυτό που κάνει στην ψυχική και συναισθηματική σας υγεία είναι τόσο επιζήμιο».

 

O Πρίγκιπας Harry είχε υποστηρίξει τη σύζυγό του, εξαπολύοντας τα λεκτικά βέλη του εναντίον των χρηστών του διαδικτύου που κάνουν αρνητικά σχόλια «πίσω από usernames».

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.