CELEBRITIES

Διάσημος ηθοποιός δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη ότι είδε τον πρίγκιπα Harry με αλογοουρά 


The Jennettes

13 Ιανουαρίου 2021

Διάσημος ηθοποιός δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη ότι είδε τον πρίγκιπα Harry με αλογοουρά 

To Megxit σίγουρα έφερε αλλαγές στη ζωή του πρώην βασιλικού ζευγαριού Harry και Meghan, αλλά δεν περιμέναμε να ακούσουμε ότι ο πρίγκιπας Harry εμφανίστηκε με ένα "περίεργο hair look". Την αλλαγή του Harry διαπίστωσε ο Rob Lowe που μάλιστα είναι γείτονας του ζευγαριού.

Ο ίδιος έδωσε συνέντευξη στον James Corden και χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Μόλις έπεσα πάνω στο συμπατριώτη σου, το βρετανικό θησαυρό, πρίγκιπα Harry σε ένα φανάρι πριν από 10 λεπτά. Μένει περίπου ένα μίλι μακριά από μένα. Είναι πολύ απομονωμένος. Το να τον δεις στη γειτονιά είναι σαν να βλέπεις το τέρας του Λόχνες, αλλά εγώ κατάφερα να τον δω ενώ εκείνος οδηγούσε το αυτοκίνητό του.

Συνέχισε, λέγοντας: "Μπορεί να σου έχω λαβράκι. Ήταν πολύ γρήγορο και μη μου το χρεώσεις σαν επίσημη δήλωση, αλλά έμοιαζε σαν να είχε αλογοουρά. Απλά λέω. Έτσι μου φάνηκε ως απλός παρατηρητής που τον είδα, ότι τα μαλλιά του μάκρυναν πολύ και τα είχε τραβήξει προς τα πίσω σε κάτι που -το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι- ήταν αλογοουρά".

Δείτε το απολαυστικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.