CELEBRITIES

Lady Gaga - Jennifer Lopez: Θα τραγουδήσουν στην ορκωμοσία του Joe Biden


The Jennettes

15 Ιανουαρίου 2021

Lady Gaga - Jennifer Lopez: Θα τραγουδήσουν στην ορκωμοσία του Joe Biden

Η Lady Gaga και η Jennifer Lopez θα είναι οι δύο stars που θα βρεθούν επί σκηνής, μαζί και με άλλους καλλιτέχνες, στην τελετή της ορκωμοσίας του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ, Joe Biden. H τελετή θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα και θα είναι μια βιτρίνα της διαφορετικότητας στην Αμερική, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας του.

Οι δύο καλλιτέχνιδες θα κάνουν αυτή την τελετή ακόμη πιο λαμπερή και σύμφωνα με τα ξένα μέσα, η Lady Gaga θα τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο ενώ η Lopez θα δώσει μια μουσική παράσταση. «Αντιπροσωπεύουν μία σαφή εικόνα της μεγάλης διαφορετικότητας που υπάρχει στο σπουδαίο έθνος μας», ανέφερε σήμερα η ομάδα του σε δήλωση που εξέδωσε και στην οποία προσθέτει πως αντανακλούν «το σταθερό όραμα» του Biden για μια ανοιχτή Αμερική προς τη διαφορετικότητα.

Ακόμη, η τελετή της ορκωμοσίας θα είναι περιορισμένη εξαιτίας της πανδημίας της Covid-19 αλλά και της πρόσφατης επίθεσης των υποστηρικτών του Trump στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ. Το κοινό δεν θα μπορεί να είναι εκεί για να παρακολουθήσει την ορκωμοσία που θα γίνει στον δυτικό τομέα του κτιρίου του Καπιτωλίου, ο οποίος έχει πλέον οχυρωθεί με φράκτες και προστατεύεται από χιλιάδες μέλη της Εθνοφρουράς.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.