CELEBRITIES

Baby on Boat: Η εγκυμονούσα Emily Ratajkowski μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλιά της πάνω σε ένα σκάφος


The Jennettes

22 Ιανουαρίου 2021

Baby on Boat: Η εγκυμονούσα Emily Ratajkowski μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλιά της πάνω σε ένα σκάφος

Την Πέμπτη, το διάσημο μοντέλο ανάρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προβάλλοντας την προχωρημένη εγκυμοσύνη της, καθώς απολάμβανε μια μέρα ξεκούρασης και ηλιόλουστου καιρού στη Νέα Υόρκη, πάνω σε ένα σκάφος. 

Τον Οκτώβρη του περασμένου χρόνου η Emily Ratajkowski, εξέπληξε τους fans της, αποκαλύπτοντας πως η ίδια και ο σύζυγός της Sebastian Bear-McClard περίμεναν το πρώτο τους παιδί, μέσα από ένα αποκλειστικό εξώφυλλο της Vogue. Μάλιστα, το ζευγάρι διαβεβαίωσε ότι δεν θέλουν να γνωρίζουν το φύλο του μωρού τους, ώστε να μην επιβάλουν ένα φύλο.

«Όταν ο σύζυγός μου και εγώ είπαμε στους φίλους μας ότι είμαι έγκυος, το πρώτο πράγμα που πάντα με ρωτούν αφού με συγχαρούν είναι αν ξέρω τι θέλω να έχω», δήλωσε το μοντέλο στη συνέντευξή του. «Αλλά θέλουμε να απαντήσουμε ότι αυτό είναι κάτι που δεν θα ανακαλύψουμε μέχρι ο γιος ή η κόρη μας γίνει 18 ετών και μας ενημερώσει», πρόσθεσε.

Από τότε το μοντέλο έχει μοιραστεί αρκετές φωτογραφίες και εμφανίσεις, καταγράφοντας και επιδεικνύοντας την εμπειρία της εγκυμοσύνης της. 

Στη φωτογραφία που ανέβασε χθες με λεζάντα «Baby on Boat», η Ratajkowski επέλεξε να φορέσει μεγάλα γυαλιά ηλίου ταρταρούγα και ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό με λεπτά «κοψίματα» στο πλάι, το οποίο είναι από την προσωπική της συλλογή Inamorata. Ίδρυσε την εταιρία της το 2017, σχεδιάζοντας κυρίως μαγιό και εσώρουχα και από τότε έχει πραγματοποιήσει πολλές διαφημιστικές καμπάνιες για να τα προωθήσει. Η τελευταία της προσθήκη στην Inamorata έγινε τον Δεκέμβριο του 2020, για το ελαστικό φόρεμα Vita, σε μία φωτογράφιση που αναδεικνύει, όχι μόνο την φουσκωμένη κοιλιά της, αλλά και τη φυσική της ομορφιά.

Σε συνέντευξη της στο Elle, μίλησε για τη στάση της πάνω στην αυτοπεποίθηση και πως η άποψή της γι' αυτό το θέμα αλλάζει μέρα με τη μέρα. «Νομίζω ότι η αυτοπεποίθηση δεν είναι κάτι που προέρχεται από αυτό που βλέπετε στον καθρέφτη, είναι για το πώς αισθάνεσαι, όσο κλισέ κι αν ακούγεται. Δώστε στον εαυτό σας χώρο. Αυτό είναι ένα μήνυμα που είναι εξαιρετικά σημαντικό για μένα. Νιώθω ότι οι γυναίκες, και ειδικά οι νέες γυναίκες, είναι τόσο σκληρές με τον εαυτό τους και τον συγκρίνουν συνεχώς».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.