CELEBRITIES

H αιχμηρή απάντηση της Eva Mendes στα αρνητικά σχόλια follower της σχετικά με την αποχή της από τα social media


The Jennettes

3 Φεβρουαρίου 2021

H αιχμηρή απάντηση της Eva Mendes στα αρνητικά σχόλια follower της σχετικά με την αποχή της από τα social media

Η Eva Mendes έκανε ένα διάλειμμα από τα social media, γεγονός που παρερμηνεύτηκε από follower της, ο οποίος σχολίασε πως μια πλαστική επέμβαση δεν εξελίχθηκε όπως η star θα ήθελε, οπότε αυτός είναι και ο κύριος λόγος που η ίδια ήταν εκτός.

Η Mendes είχε ανεβάσει πριν από λίγο καιρό ένα post στο οποίο εξηγούσε ότι η κόρη της, της έκανε παράπονα για τον χρόνο που περνούσε στο κινητό της, οπότε εκείνη αποφάσισε να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην οικογένειά της.

Ωστόσο πήρε λίγο από αυτόν τον χρόνο και απάντησε στο παραπάνω σχόλιο, γράφοντας, «Μμμμ. Δεν είμαι σίγουρη γιατί σου απαντώ, αλλά το κάνω. Δημοσιεύω λιγότερα επειδή θέλω πραγματικά να είμαι παρών για την οικογένειά μου. Τα μικρά μου με χρειάζονται και οι αναρτήσεις χρειάζονται πολύ χρόνο. Όσον αφορά το αν έκανα κάτι επάνω μου, θα κάνω ό,τι θέλω. Αλλά όχι, αυτός δεν είναι ο λόγος. Ο λόγος είναι ότι προσωπικά δεν μπορώ να ισορροπήσω ανάμεσα σε οικογένεια και social media. Λοιπόν-μεγάλο σοκ-επιλέγω την οικογένεια. Πολλή αγάπη σε όλους εκεί έξω».


Πολλοί ήταν και εκείνοι βέβαια που υποστήριξαν τη Mendes με διάφορα σχόλια. Η ίδια απάντησε και σε αυτούς πως τους ευχαριστεί που την καταλαβαίνουν. Ενώ αμέσως μετά πρόσθεσε: «Μερικοί άνθρωποι μπορούν να κάνουν ζογκλερικά και να προλαβαίνουν να ασχολούνται και με την οικογένειά τους και με τα social media και αυτό είναι υπέροχο, αλλά εγώ δεν μπορώ. Τέλος πάντων, εγώ πρέπει να είμαι μαζί με τα παιδιά τώρα. Βρίσκονται στο άλλο δωμάτιο και είναι πολύ ήσυχα. Δεν είναι ποτέ καλό αυτό. Χα!».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.