CELEBRITIES

H Cindy Crawford μόλις αποκάλυψε τον λόγο που ζήλευε την Kate Moss


Σύρμα Κιουπελόγλου

5 Φεβρουαρίου 2021

H Cindy Crawford μόλις αποκάλυψε τον λόγο που ζήλευε την Kate Moss

Η Cindy Crawford πριν από λίγες μέρες έδωσε συνέντευξη στο βρετανικό περιοδικό «RED» και μίλησε για τον γάμο, τη μητρότητα, τα iconic nudes που έχει κάνει, αλλά και την Kate Moss.

Το διάσημο μοντέλο, που κλείνει 22 χρόνια γάμου με τον σύζυγό της, Rande Gerber μίλησε για τους δύο σημαντικότερους παράγοντες που παίζουν ρόλο για έναν μακροχρόνιο και ευτυχισμένο γάμο, κα αυτοί δεν είναι άλλοι από τη φιλία και τη σεξουαλική χημεία. Ωστόσο, σημείωσε πως η σχέση με τον άντρα της βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό και τη μεταξύ τους φιλία, καθώς αν δεν ήταν ζευγάρι, πιστεύει πως θα ήταν σίγουρα οι καλύτεροι φίλοι.

Το ζευγάρι, παντρεύτηκε το 1998 και έχει μαζί δύο παιδιά των 21 ετών Presley και την 19 ετών Kaia, που ασχολούνται επίσης με το modelling. Η ίδια δήλωσε πως το να είσαι γονιός είναι η πιο σκληρή δουλειά αλλά με την μεγαλύτερη ανταμοιβή. «Αν είχαμε φίλους για δείπνο, κάθονταν μαζί μας και νομίζω ότι αυτό βοηθούσε. Ένιωθαν πάντα άνετα να βρίσκονται γύρω από μεγαλύτερους ανθρώπους και να κάνουν ερωτήσεις. Θέλω να κάνω τα πάντα για τα παιδιά μου, αλλά όταν στέκομαι πίσω και έρχονται σε μένα για συμβουλές, είναι πιο πιθανό να ακούσουν. Όταν τις προσφέρω χωρίς να τις ζητήσουν, τους ενοχλεί.»


Εκτός από την προσωπική της ζωή, η ίδια μίλησε και για την επαγγελματική. Ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα των 90's αποκάλυψε ότι δεν ένιωθε πάντα άνετα στις γυμνές φωτογραφίσεις ή σε αυτές με μαγιό παρόλο που έχει κάνει πάρα πολλές. Υπήρχαν περιπτώσεις που δεν ένιωθε ο εαυτός της, δεν συμφωνούσε με τη φωτογράφιση ή οι υπεύθυνοι αυτής ήταν ιδιαίτερα ελεγκτικοί. Ανέφερε μάλιστα ότι στην φωτογράφιση του Playboy με τον Herb Ritts ένιωθε απόλυτα ασφαλής στο σετ, ενώ στην πρώτη της φωτογράφιση για το τεύχος του Sports Illustrated με τα μαγιό έφερε αντίρρηση για το styling με αποτέλεσμα να καταλήξει με μία πολύ μικρή φωτογραφία σε κάποια εσωτερική σελίδα του περιοδικού.

Τέλος, το 54χρονο supermodel μίλησε για τη διατροφή που έπρεπε να ακολουθεί από την αρχή της καριέρας της. Της ήταν αδύνατο να τρώει ό, τι θέλει και να έχει το νούμερο, στο οποίο έπρεπε για να χωράει στα ρούχα των fashion shows, τα οποία λέει ότι ήταν πολύ μεγαλύτερα από τα σημερινά sample sizes. «Δεν μου αρέσει η λέξη "δίαιτα", αλλά εξακολουθώ να επιλέγω να τρώω σωστά. Δεν ήμουν ποτέ ένας από τους ανθρώπους που θα μπορούσαν να φάνε ό, τι ήθελαν - και συνήθιζα να ενοχλούμαι όταν η Kate Moss μπορούσε να τρώει burgers και πατάτες τηγανιτές και να καπνίζει τσιγάρα», δήλωσε η Crawford.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.