CELEBRITIES

Η ξεχωριστή εμφάνιση της Kate Middleton με chic tweed σακάκι σε zoom call


The Jennettes

5 Φεβρουαρίου 2021

Η ξεχωριστή εμφάνιση της Kate Middleton με chic tweed σακάκι σε zoom call

Η Δούκισσα του Cambridge συμμετείχε σε μια βιντεοκλήση με ένα σχολείο αυτήν την εβδομάδα, για να δει πώς ανταπεξέρχονται εν μέσω της πανδημίας COVID-19 και απηύθυνε στους καθηγητές μια σειρά ερωτήσεων. 

Οι δάσκαλοι της Ribbon Academy στο Durham συνομίλησαν μαζί με την Kate Middleton εναλλάξ, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Ψυχικής Υγείας των Παιδιών, για τη βοήθεια που παρείχε μία από τις βασικές και πιο μακροχρόνιες φιλανθρωπικές οργανώσεις του Παλατιού, η Place2be, στην υποστήριξη της ψυχικής ευεξίας των μαθητών.

Η Ακαδημία συνεργάζεται από το 2002 με την οργάνωση, για να παρέχουν στους δασκάλους και το προσωπικό όλα τα εργαλεία που χρειάζονται για να βοηθήσουν στο έργο τους. Η Kate Middleton απάντησε στην κλήση από το νέο της γραφείο στο Sandringham, που παραχώρησε σε εκείνη και τον πρίγκιπα William, η βασίλισσα Ελισάβετ. 

Στο βίντεο φοράει ένα navy blue σακάκι σε tweed υφή και μυτερό κολάρο, ενώ το μακιγιάζ της ήταν, όπως πάντα, απλό και τα μαλλιά της ήταν πίσω σε μια σφιχτή αλογοουρά, μια αλλαγή από τα συνηθισμένα ίσια μαλλιά της, για κλήσεις μέσω Zoom.

Το σακάκι, το οποίο έκλεψε τις εντυπώσεις, είναι η δεύτερη φορά που η Middleton το φοράει, δίνοντας ένα γερό μάθημα στην έννοια της ανακύκλωσης ρούχων και του sustainability. Το είχε φορέσει ξανά στο παρελθόν, τον Φεβρουάριο του 2017, σε μια επίσκεψή της σε ένα νοσοκομείο.

Συνομιλώντας για το πώς διαχειρίζονται την πανδημία στο σχολείο, η δασκάλα Hannah Rispin είπε στη Middleton ότι το Place2Be ήταν κρίσιμο για όλους στο σχολείο, όχι μόνο για τα παιδιά. «Δεν μπορείς να αδειάσεις κάτι από ένα άδειο κύπελλο, οπότε πώς μπορούμε να γεμίσουμε τα παιδικά κύπελλα, να τους δώσουμε όλη αυτή την αγάπη, να τους δώσουμε αυτόν τον ενθουσιασμό, αν δεν το κάνουμε οι ίδιοι;», είπε.

Επαινώντας όλο το διδακτικό προσωπικό, η Δούκισσα του Cambridge πρόσθεσε: «Είμαι τόσο παθιασμένη με όλη τη δουλειά που κάνετε εσείς, οι δάσκαλοι σε όλη τη χώρα. Κάνετε μια καταπληκτική δουλειά, είστε σωτηρία για τόσες πολλές οικογένειες εκεί έξω, οπότε συγχαρητήρια», ενώ πρόσθεσε:

«Ξέρω ότι χρειάζεται πάρα πολλή προσπάθεια, ενέργεια, υπομονή, αλλά θα σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, όχι μόνο για τον χρόνο σας σήμερα, αλλά και για τη σκληρή δουλειά που κάνετε καθημερινά για τη φροντίδα των παιδιών».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.