CELEBRITIES

Η Jennifer Aniston ανέβασε μία φωτογραφία που αποκαλύπτει τη φιλία της με την Selena Gomez


Σύρμα Κιουπελόγλου

5 Φεβρουαρίου 2021

Η Jennifer Aniston ανέβασε μία φωτογραφία που αποκαλύπτει τη φιλία της με την Selena Gomez

Η Jennifer Aniston και η Selena Gomez έχουν την ίδια manager, Aleen Keshishian, αλλά και μια φιλία μεταξύ τους που δεν περιμέναμε. Η Keshishian είχε γενέθλια την Τετάρτη και η Aniston της ευχήθηκε «Χαρούμενα γενέθλια» μέσα από ένα story στο Instagram με μία φωτογραφία των τριών τους. Η διάσημη star βγάζει selfie και χαμογελάει στην κάμερα ενώ η Gomez με την Keshishian ξεσπούν σε γέλια.


Μπορεί αυτή η φιλία να μην είναι η πρώτη που μας έρχεται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε διάσημες φιλίες αλλά οι δύο γυναίκες έχουν μιλήσει ξανά για τη σχέση τους. Πέρσι η Ellen DeGeneres είχε καλεσμένη της, τη Selena Gomez και η Aniston την συνόδεψε μέχρι την καρέκλα του οικοδεσπότη για να της πάρουν συνέντευξη.

jenny.gr

«Γνωρίζουμε η μία την άλλη χρόνια, έχεις έρθει στο σπίτι μου, έχουμε φάει μαζί πίτσα - κορίτσι μου έχεις κατακτήσει μεγάλο μέρος της καρδιάς μου», είχε πει τότε η Aniston και ζήτησε από τη Gomez  να πει την ιστορία του πώς γνωρίστηκαν.


Εκείνη μοιράστηκε ότι όταν κανείς δεν ήξερε ποια ήταν, είχε πάει με την μητέρα της σε ένα event του Vanity Fair. Πηγαίνοντας στις τουαλέτες, η ίδια συνάντησε την πρωταγωνίστρια των «Friends», η οποία φορούσε ένα μαύρο φόρεμα και ήταν πολύ καλή μαζί της. «Μόλις βγήκες από το μπάνιο και επέστρεψες στο event, η καρδιά μου σταμάτησε. Και φρίκαρα και έτρεξα στη μαμά μου και είπα: «Θεέ μου, θεέ μου, μόλις είδα τη Jennifer Aniston»!

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.