CELEBRITIES

H Gigi Hadid και ο Zayn Malik έκαναν matching tatoos και τα αφιέρωσαν στην κόρη τους


The Jennettes

6 Φεβρουαρίου 2021

H Gigi Hadid και ο Zayn Malik έκαναν matching tatoos και τα αφιέρωσαν στην κόρη τους

H Gigi Hadid και ο Zayn Malik ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2015. Μετά από αρκετά on and offs στη σχέση τους, καλωσόρισαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί τον Σεπτέμβριο του 2020. Πρόσφατα οι fans εντόπισαν στα χέρια τους matching tatoos αφιερωμένα στην κόρη τους.

Σε ένα καινούργιο beauty video της Vogue, η Gigi δείχνει την skincare και make up ρουτίνα της μετά την εγκυμοσύνη και ως νέα μαμά. Σε αυτό φάνηκε στο χέρι της, ανάμεσα στον καρπό και στον αγκώνα ένα καινούργιο τατουάζ.


Καθώς έκανε blending το foundation, είδαμε γραμμένο το όνομα της κόρης της «Khai» γραμμένο στα Αραβικά. Τατουάζ που μοιάζει πολύ με αυτό που ήδη έχει δείξει ο σύντροφός της. Οι θαυμαστές παρατήρησαν για πρώτη φορά το τατουάζ του Malik στον καρπό του κατά τη διάρκεια ενός live στο Instagram, λίγο μετά την ανακοίνωση του ονόματος της κόρης τους από τη Gigi, όταν πρόσθεσε στο βιογραφικό της στο Instagram, «μαμά της Khai».

Οι νέοι γονείς δεν έχουν ακόμη δείξει πλήρως το πρόσωπο της Khai, αλλά έχουμε ρίξει κάποιες κρυφές ματιές από τις φωτογραφίες που ανεβάζουν στα social media.

Πρόσφατα η Hadid έκανε το πρώτο της εξώφυλλο μετά τη γέννηση της κόρης της στη Vogue που κυκλοφόρησε προχθές. Στη συνέντευξη που παραχώρησε, αναλύει τη γέννηση της Khai στο σπίτι τους και συζητάει για το σώμα της μετά την εγκυμοσύνη. «Ξέρω ότι δεν είμαι τόσο αδύνατη όσο πριν, αλλά είμαι επίσης πολύ ρεαλίστρια. Ναι, φωτογραφήθηκα για το εξώφυλλο της  Vogue, αλλά προφανώς δεν πρόκειται να είμαι μέγεθος 0,  ούτε σε αυτό το σημείο αισθάνομαι ότι πρέπει να επιστρέψω σε αυτό», δήλωσε το διάσημο μοντέλο.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.