CELEBRITIES

Natalie Portman: Απαντά στις φήμες περί εγκυμοσύνης


The Jennettes

7 Φεβρουαρίου 2021

Natalie Portman: Απαντά στις φήμες περί εγκυμοσύνης

Η διάσημη ηθοποιός Natalie Portman απαντά στις φήμες περί εγκυμοσύνης, ύστερα από φωτογραφίες της που την έδειχναν με φουσκωμένη κοιλιά.

Η 39χρονη ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram ένα story για να μοιραστεί το στιγμιότυπο ενός άρθρου από το γνωστό περιοδικό Page Six, με τίτλο: «Η Natalie Portman βγαίνει έξω στο Sydney και μοιάζει έγκυος».

Στο story της, η Portman έγραψε: «Λοιπόν, δεν είμαι καθόλου έγκυος». Συνεχίζοντας, μοιράστηκε επίσης το πόσο απογοητευμένη είναι με το γεγονός πως ένα ακόμη άρθρο σχολιάζει το σώμα μιας γυναίκας.

«Αλλά προφανώς είναι ακόμα εντάξει το 2021 για οποιονδήποτε να υποθέτει ό, τι θέλει και να σχολιάζει το σώμα μιας γυναίκας όποτε το θέλει!», συνέχισε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, πριν τελειώσει με το «Πράξε καλύτερα @NYPost» και ένα νευριασμένο emoji.

Η Portman είναι παντρεμένη με τον Γάλλο χορευτή και χορογράφο Benjamin Millepied, τον οποίο συνάντησε στο σετ της ταινίας της «Black Swan» το 2010. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2012 και μαζί μοιράζονται δύο παιδιά, τον Aleph, 9 ετών, και την Amalia, που θα γίνει 4 αργότερα αυτόν τον μήνα.

Ενώ η διάσημη ηθοποιός κρατάει ιδιωτική την προσωπική της ζωή, έκανε μια εξαίρεση πέρυσι όταν μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία της που αγκαλιάζει τα δύο παιδιά της για την Ημέρα της Μητέρας, με τα πρόσωπά τους να στρέφονται μακριά από την κάμερα.

Παλαιότερα είχε μιλήσει για το πώς είναι να είσαι νέος γονέας σε συνέντευξή της με τη βρετανική εφημερίδα The Telegraph. «Όλα είναι ωραία, δεν υπάρχουν κανόνες, εννοώ, εκτός από το να μην χτυπήσει το παιδί σας», δήλωσε η Portman στη συνέντευξη.

«Μερικές γυναίκες θηλάζουν μέχρι τα μωρά τους να είναι 5 ετών, και κάποιες δεν θηλάζουν καθόλου. Δεν υπάρχουν κανόνες για το τι σημαίνει να είσαι καλή μητέρα. Για μερικές, είναι πιο σωστό να επιστρέψουν στη δουλειά τους ενώ για άλλες, είναι σωστό να σταματήσουν να δουλεύουν εντελώς».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.