CELEBRITIES

Lily Collins: Η αντίδρασή της για την υποψηφιότητα του «Emily in Paris» στις Χρυσές Σφαίρες


The Jennettes

7 Φεβρουαρίου 2021

Lily Collins: Η αντίδρασή της για την υποψηφιότητα του «Emily in Paris» στις Χρυσές Σφαίρες

Το «Emily in Paris» είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο διάσημες και πολυσυζητημένες σειρές του Netflix, ενώ μόλις προτάθηκε για δύο βραβεία Χρυσές Σφαίρες και ο ενθουσιασμός της Lily Collins είναι απερίγραπτος.

Μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων για τα βραβεία Χρυσές Σφαίρες του 2021, η ηθοποιός μοιράστηκε στο  Instagram τον ενθουσιασμό της για τη σειρά της στο Netflix που έχει επιλεγεί για την Καλύτερη Κωμωδία ή Μιούζικαλ σειρά, αλλά και τη δική της υποψηφιότητα για την Καλύτερη Ηθοποιό.

Στην ανάρτησή της, η Collins ποζάρει δίπλα στον αξιολάτρευτο σκύλο της, Redford και γράφει:

«Προσπάθησα να μοιραστώ τον ενθουσιασμό μου με τον @redforddog, αλλά ίσως είναι ακόμα πολύ νωρίς για αυτόν... Νιώθω τόσο τιμή που είμαι υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα! Χαίρομαι τόσο για την οικογένειά μου στο @emilyinparis (το πρώτο μου έργο ως παραγωγός!) - όσο και για την απίστευτη ομάδα @ mank», μοιράστηκε η γνωστή ηθοποιός, ενώ δήλωσε επίσης «εκστασιασμένη» και «ευγνώμων».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

Η ηθοποιός κοιμόταν όταν ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες, όπως είπε στο The Hollywood Reporter και ξύπνησε έπειτα από ένα πλήθος μηνυμάτων και τηλεφωνικών κλήσεων.

«Ήμουν πολύ μπερδεμένη και τόσο ενθουσιασμένη, πετάω στα σύννεφα», δήλωσε η Collins.

Η Collins μοιράστηκε περισσότερες από τις αντιδράσεις της στις ιστορίες της στο Instagram, ενώ ήταν εμφανώς χαρούμενη για το γεγονός ότι η ηθοποιός Sarah Jessica Parker, (η οποία, συμπτωματικά, πρωταγωνίστησε επίσης σε μια εμβληματική παραγωγή του Darren Star, Sex and the City) ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της.

«Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω ότι συνέβη αυτό», έγραψε στην ιστορία της. «Το να βλέπει η @sarahjessicaparker τη σειρά μας, έκανε αυτή τη στιγμή ακόμη πιο ξεχωριστή. Τι τιμή και πόσο αξέχαστη».

Ενώ επίσης η ηθοποιός δήλωσε πως η «Parker χάραξε αυτήν την στιγμή στην καρδιά μου. Αποτέλεσες έμπνευση για μένα και τον χαρακτήρα μου για χρόνια. Σε ευχαριστώ που είσαι εσύ».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.