CELEBRITIES

Η πριγκίπισσα Ευγενία μόλις έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί


The Jennettes

10 Φεβρουαρίου 2021

Η πριγκίπισσα Ευγενία μόλις έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί

Η πριγκίπισσα Ευγενία, η εγγονή της Βασίλισσας Ελισάβετ, μόλις απέκτησε το πρώτο της παιδί, ένα αγοράκι.

Την ανακοίνωση την έκανε η ίδια η πριγκίπισσα μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, δημοσιεύοντας μια τρυφερή ασπρόμαυρη φωτογραφία που εκείνη και ο σύζυγός της, Τζακ Μπρουκσμπανκ, κρατάνε το χέρι του νεογέννητου γιου τους.

Το νεότερο μέλος της βασιλικής οικογένειας γεννήθηκε το πρωί της Τρίτης και το παλάτι δημοσίευσε επίσημη ανακοίνωση, αναφέροντας: 

«Η Αυτού Μεγαλειότης, Πριγκίπισσα Ευγενία έφερε στον κόσμο με ασφάλεια έναν γιο σήμερα, 9 Φεβρουαρίου 2021, στο νοσοκομείο του Πόρτλαντ. Ο Τζακ Μπρουκσμπανκ ήταν παρών. Το μωρό ζυγίζει 1 κιλό».

Η δήλωση συνεχίστηκε: «Η Βασίλισσα, ο Δούκας του Εδιμβούργου, ο Δούκας της Υόρκης, η Σάρα, η Δούκισσα της Υόρκης, και ο Κύριος και η Κυρία Τζορτζ Μπρουκσμπάνκ έχουν ενημερωθεί και χαίρονται με τα νέα. Αυτό είναι το πρώτο παιδί της Πριγκίπισσας Ευγενίας και του Τζακ Μπρουκσμπάνκ, το πρώτο εγγόνι της Δούκισσας της Υόρκης και το ένατο εγγόνι για τη Βασίλισσα και το Δούκα του Εδιμβούργου. Η Αυτού Μεγαλειότης και το παιδί της είναι καλά».

Το νεογέννητο μωρό είναι τώρα στην ενδέκατη γραμμή για τον βρετανικό θρόνο, μετά τη μαμά του, Πριγκίπισσα Ευγενία. Ενώ η Ευγενία έχει βασιλικό τίτλο, αυτό δεν σημαίνει αυτόματα ότι ο γιος της θα κληρονομήσει επίσης έναν τίτλο. Επί του παρόντος, το βασιλικό μωρό δεν θα έχει τίτλο επειδή αυτά μεταβιβάζονται στη γραμμή των ανδρών και ο πατέρας του, ο Τζακ, δεν έχει τίτλο.

Οι νέοι γονείς αναμένεται να μεγαλώσουν το πρώτο τους παιδί στο πρώην σπίτι του πρίγκιπα Harry και της Meghan, το Frogmore Cottage, στο Windsor.

Η πριγκίπισσα Ευγενία και ο σύζυγός της ανακοίνωσαν για πρώτη φορά την εγκυμοσύνη τον Σεπτέμβριο του 2020, δημοσιεύοντας μια αξιολάτρευτη φωτογραφία της πριγκίπισσας που κρατά ένα ζευγάρι παντόφλες με αρκουδάκι στο Instagram, ενώ το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor στις 12 Οκτωβρίου 2018.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.