ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

To μυστικό πίσω από τα λαμπερά μαλλιά της Alessandra Ambrosio


Ελένη Τσούτση

9 Φεβρουαρίου 2021

To μυστικό πίσω από τα λαμπερά μαλλιά της Alessandra Ambrosio

Μπορεί να είναι πλέον πρώην άγγελος της Victoria's Secret αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θέλουμε να μαθαίνουμε ακόμη όλα τα μυστικά ομορφιάς της. Το εντυπωσιακό μοντέλο, όντας πιο όμορφη από ποτέ, έχει καταφέρει να εδραιώσει το όνομά της στον χώρο του modeling.

Άλλωστε διαθέτει υπέροχα μακριά μαλλιά, τέλειο δέρμα και αρμονικά χαρακτηριστικά: αυτό είναι το τρίπτυχο ομορφιάς της Alessandra που καθηλώνει. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα βραζιλιάνικα γονίδια βοήθησαν σε αυτό, αλλά και η ίδια φυσικά έχει ορισμένα μυστικά ομορφιάς που ακολουθεί πιστά.

Σήμερα θα εστιάσουμε στα πλούσια και υγιή μαλλιά της. Η ίδια χρησιμοποιεί μια θρεπτική κρέμα μαλλιών από την σειρά προϊόντων Marajo και έπειτα, τους προσφέρει βαθιά ενυδάτωση με ένα treatment butter από την ίδια σειρά προϊόντων. Όπως έχει δηλώσει δεν βασίζει την υγεία των μαλλιών της, μόνο σε προϊόντα του εμπορίου. 

"Σαν παιδί η μητέρα μου πάντα μας έκανε μια μάσκα μαλλιών με αβοκάντο. Μπορεί λοιπόν, καμιά φορά με την κόρη μου να κάνουμε μια μάσκα μαλλιών με αβοκάντο το βράδυ, μιας και είναι μια διασκεδαστική εμπειρία".

Ωστόσο αποκαλύπτει τι κάνει στα μαλλια της όταν έχει χρόνο μόνο 5 λεπτά για να τα χτενίσει.

"Παλιά τα έπιανα σε ένα απλό κότσο. Τώρα όμως, αφού κάνω μπάνιο θα τα αφήσω να στεγνώσουν φυσικά και έτσι δείχνουν από μόνα τους τέλεια.Προσπαθώ γενικά να κρατάω τα μαλλιά μου υγιή όλη την χρονιά και να χρησιμοποιώ αυτά τα προϊόντα που τα θρέφουν και τα κρατάνε υγιή".

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.