CELEBRITIES

H Kim Kardashian απαντά στα κακόβουλα σχόλια για τον ζωγραφικό πίνακα της μικρής North


The Jennettes

10 Φεβρουαρίου 2021

H Kim Kardashian απαντά στα κακόβουλα σχόλια για τον ζωγραφικό πίνακα της μικρής North

Τη Δευτέρα η Kim Kardashian ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram έναν πίνακα που ζωγράφισε η κόρη της North West στα μαθήματα ζωγραφικής της, γράφοντας «Η μικρή μου καλλιτέχνης, North.».

Μεγάλος σάλος δημιουργήθηκε στα social media με πολλούς να αμφισβητούν ότι η ζωγραφιά ήταν της 7χρονης North και να παρατηρούν τη μεγάλη ομοιότητα της με τις δημιουργίες του Bob Ross. Κοροϊδευτικά tweets και memes γέμισαν το διαδίκτυο.

Η Kim Kardashian εκνευρισμένη επανήλθε στο Instagram για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Σε μία σειρά από stories μοιράστηκε ένα από τα κακόβουλα σχόλια και έγραψε:

«ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ! Η κόρη μου και η καλύτερη της φίλη παρακολουθούν εντατικά μαθήματα ζωγραφικής με λάδι, όπου ενθαρρύνονται και καλλιεργούν τα ταλέντα και τη δημιουργικότητά τους. Η North δούλεψε πολύ σκληρά για τη ζωγραφιά της, η οποία πήρε αρκετές εβδομάδες για να ολοκληρωθεί. Ως περήφανη μαμά, ήθελα να μοιραστώ τη δουλειά της με όλους».

jenny.gr

Στη συνέχεια, η reality star μίλησε για όλους αυτούς που την αμφισβήτησαν:

«Βλέπω στα social media και στα media, ενήλικες να αμφισβητούν το αν έκανε το παιδί μου στην πραγματικότητα αυτόν τον πίνακα. Πώς τολμάτε να βλέπετε ότι τα παιδιά κάνουν εξαιρετικά πράγματα και στη συνέχεια να προσπαθείτενα τα κατηγορήσετε ότι ΔΕΝ είναι φοβερά; Σταματήστε σας παρακαλώ να ντροπιάζετε τους εαυτούς σας με την αρνητικότητά σας και αφήστε κάθε παιδί να είναι ΥΠΕΡΟΧΟ! Η North West το ζωγράφισε αυτό. ΤΕΛΕΙΑ!»

Η Kim έχει τέσσερα παιδιά, τη North, τη Chicago που είναι 3, τον Saint που είναι 5 ετών και τον Psalm 21 μηνών με τον πρώην σύζυγο της Kanye West.


Την αλήθεια για τη North και το ταλέντο της ήρθε να αποκαταστήσει ένα βίντεο στο Tik Tok, που έκανε η κόρη της δασκάλας ζωγραφικής της μικρής. Όπως είπε, η μητέρα της είναι δασκάλα καλών τεχνών εδώ και 30 χρόνια και αυτή η ζωγραφιά είναι κάτι που διδάσκει σε όλους τους μαθητές της, στα πρώτα τους μαθήματα. Το ίδιο είχε κάνει και εκείνη όταν ήταν 7 ετών και το ίδιο δίδαξε και στη North πριν δύο εβδομάδες. «Στην πραγματικότητα δεν μπορώ να πιστέψω τώρα ότι με βάζουν στη θέση όπου είμαι, καθώς είμαι πιθανότατα ένας από τους μοναδικούς ανθρώπους στον κόσμο που έχει αποδείξεις ότι η Kim δεν λέει ψέματα».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.