CELEBRITIES

Η Blake Lively και ο Ryan Reynolds γιόρτασαν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τον πιο απροσδόκητο τρόπο


The Jennettes

15 Φεβρουαρίου 2021

Η Blake Lively  και ο Ryan Reynolds γιόρτασαν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τον πιο απροσδόκητο τρόπο

Η Blake Lively  και ο Ryan Reynolds δεν ανήκουν στα συμβατικά ζευγάρια, εξάλλου πώς θα μπορούσαν! Το πιο λαμπερό και αστείο ζευγάρι του Hollywood αποφάσισε να γιορτάσει λίγο διαφορετικά.

Η Lively ανέβασε χθες στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ένα time-lapse, στο οποίο ο Ryan Reynolds της βάφει τα μαλλιά στο μπάνιο του σπιτιού της και μία φωτογραφία των δυο τους αγκαλιά όπου φαίνεται το τελικό αποτέλεσμα. Στη λεζάντα γράφει: «That time I f*d my hairdresser». Το video είναι από την περασμένη χρονιά και τον εγκλεισμό στο σπίτι εξαιτίας της πανδημίας.


Με τη σειρά του ο Ryan Reynolds ανέβασε ένα video της συζύγου του να τσουλάει με το έλκηθρο στα χιόνια και να το διασκεδάζει με την ψυχή της. Από κάτω έγραψε: «Ο παντοτινός μου Βαλεντίνος». Στη συνέχεια, δημοσίευσε μία φωτογραφία των δυο τους από κάποια επίσημη εμφάνιση.


Lively και Reynolds μάς έχουν συνηθίσει σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις αγάπης, ενώ συχνά τρολάρουν ο ένας τον άλλον στα social media με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα για τους ακολούθους τους.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.