CELEBRITIES

Emma Stone: Η πρώτη της εμφάνιση ως μια νεαρή «Cruella de Vil»


The Jennettes

17 Φεβρουαρίου 2021

Emma Stone: Η πρώτη της εμφάνιση ως μια νεαρή «Cruella de Vil»

Η Disney κυκλοφόρησε την πρώτη αφίσα για την επερχόμενη live-action ιστορία μιας από τις πιο σατανικές κακές σε ταινία κινουμένων σχεδίων για την νέα της ταινία, Cruella, με πρωταγωνίστρια την Emma Stone.

Η Emma Stone πρωταγωνιστεί ως η επώνυμη κακιά και η ταινία θα εξιστορήσει την ζωή της Cruella de Vil και θα προσπαθήσει να εξηγήσει τον χαρακτήρα της, την εμμονή της με τις γούνες και πώς έφτασε να επιθυμεί την θανάτωση δεκάδων κουταβιών για μία.

Η αφίσα περιλαμβάνει μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της 32χρονης Stone με το χαρακτηριστικό δίχρωμο χτένισμα της Cruella ενώ αναγράφεται στη λεζάντα: «Γεια σου, σκληρέ κόσμε. Νέο τρέιλερ αύριο».

Η Disney μοιράστηκε μια πρώτη ματιά στην «μεταμόρφωση» της Emma Stone ως Cruella de Vil τον Αύγουστο του 2019. 

Στην εικόνα, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός φορούσε το ασπρόμαυρο χτένισμα της Cruella, μακιγιάζ με σκούρα μάτια και κόκκινο κραγιόν.

Κρατούσε επίσης από τα λουριά τρία σκυλιά Δαλματίας, ενώ οι κωμικοί Joel Fry και Paul Walter Hauser, που παίζουν τους φρουρούς της Cruella, Jasper και Horace, αντίστοιχα, ποζάρουν στο παρασκήνιο.

Σύμφωνα με το Entertainment Weekly, η Stone αποκάλυψε ότι η ταινία Cruella θα είναι μια ιστορία γύρω από την κλασσική κακιά της ταινίας κινουμένων σχεδίων «101 Σκυλάκια της Δαλματίας» και θα διαδραματίζεται στο Λονδίνο της δεκαετίας του 1970.

Η ταινία σκηνοθετείται από τον Craig Gillespie και θα πρωταγωνιστεί επίσης, η Emma Thompson.

«Είναι αρκετά ψυχεδελικό. Είναι άγριο», είπε η Stone στο ET για την απεικόνιση της στο Cruella τον Οκτώβριο του 2019. «Αυτή τη στιγμή, είμαι κουρασμένη όλη την ώρα, αλλά υπάρχουν στιγμές που μου αρέσει». 

«Επίσης, μου άρεσε πολύ το καρτούν για πολύ καιρό», πρόσθεσε η διάσημη ηθοποιός.

Η Emma Stone είναι η δεύτερη ηθοποιός που ανέλαβε το ρόλο της Cruella de Vil για τη μεγάλη οθόνη, μετά την θρυλική ηθοποιό Glenn Close, η οποία υποδύθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία την διάσημη κακιά στην προσαρμογή των 101 Σκυλιών της Δαλματίας το 1996, αλλά και στο sequel, 102 Σκυλιά της Δαλματίας, του 2000.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS