CELEBRITIES

Ο Kit Harington και η Rose Leslie έγιναν επισήμως γονείς


The Jennettes

17 Φεβρουαρίου 2021

Ο Kit Harington και η  Rose Leslie έγιναν επισήμως γονείς

Ο Kit Harington και η Rose Leslie έγιναν επισήμως γονείς. Σύμφωνα με τις δηλώσεις της εκπροσώπου Τύπου, την περασμένη Τρίτη στο USA TODAY, το ζευγάρι έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες στην δημοσιότητα εκτός από το ότι οι γονείς είναι «πολύ πολύ ευτυχισμένοι!»

Την ίδια μέρα το Page Six δημοσίευσε φωτογραφίες του ζευγαριού να περπατούν στους δρόμους του Λονδίνου με τον νεογέννητο γιο τους. Ο Harington κρατούσε το χέρι της Leslie και εκείνη είχε δεμένο στο στήθος της το μωρό. Η star του «Game of Thrones» ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της το Σεπτέμβριο στο Make Magazine's "Bold Issue", αποκαλύπτοντας την κοιλιά της και φορώντας ένα υπέροχο Stella McCartney φόρεμα.

Ο Harington και η Leslie γνωρίστηκαν το 2012 στα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς, «Game of Thrones», ενσαρκώνοντας τους John Snow και την Ygritte που ήταν ζευγάρι και επί οθόνης. Τον Ιούνιο του 2018 παντρεύτηκαν, με μία μεγάλη γιορτή στο προγονικό κάστρο της νύφης στην Σκωτία. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και άλλοι πρωταγωνιστές της σειράς όπως ο Peter Dinklage, η Maisie Williams, η Sophie Turner και η Emilia Clarke.

Το ζευγάρι έχει εγκαταλείψει πια τη Νέα Υόρκη, στην οποία ζούσε τα τελευταία χρόνια και έχει μετακομίσει στην Αγγλία. Όπως δήλωσε η Leslie: «Τι υπέροχο πράγμα είναι να είσαι σε θέση να τρέξεις στην ύπαιθρο και να αναζωογονηθείς. Είναι μεγάλο προνόμιο να περιβάλλεσαι από πράσινο, πουλιά και φράχτες, και τους πολύ ευχάριστους γείτονές μας. Είναι τόσο γαλήνιο.»

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.