CELEBRITIES

Το ξεκαρδιστικό βίντεο του David Beckham που έγινε «viral»


The Jennettes

17 Φεβρουαρίου 2021

Το ξεκαρδιστικό βίντεο του David Beckham που έγινε «viral»

Η Victoria Beckham μοιράστηκε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο με πρωταγωνιστή τον σύζυγο της, David Beckham, στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, το οποίο της στάλθηκε από την ανιψιά της, Libby Adams.

Η Libby, 22 ετών, χρησιμοποίησε ειδικά εφέ σε μια φωτογραφία του David και της Victoria, «πειράζοντας» το στόμα του ποδοσφαιριστή, έτσι ώστε να χαμογελάει και να τραγουδάει. Το ίδιο έκανε και σε ένα δεύτερο βίντεο με τη μητέρα της Victoria, Jackie, η οποία ήταν εκείνη αυτή τη φορά που τραγουδούσε με "ψεύτικο" στόμα.

Αναφερόμενη στην επιτυχημένη εποχή της ως μέλος των Spice Girls, αλλά και στη δική της εικονική σόλο καριέρα, η Victoria Beckham έγραψε στη λεζάντα: «Νόμιζα ότι ήμουν η τραγουδίστρια στην οικογένεια!; Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορεί να κάνει ο @davidbeckham;!», ενώ πρόσθεσε: «Ή μήπως πήρα τα ταλέντα μου από τη @jackie.adams_; Ευχαριστώ που έφτιαξες την ημέρα μου, @libbyyadams!».

Η Libby σχολίασε την ανάρτηση: «Πάρα πολύ καλό», με τον γιο του ζευγαριού, τον 18χρονο Romeo, να αστειεύεται: «Ο μπαμπάς πρέπει να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο του για να γίνει τραγουδιστής». Τα ταλέντα του David Beckham δεν γνωρίζουν όρια, όπως φαίνεται, αφού πρόσφατα εντυπωσίασε τους θαυμαστές του, μιλώντας στα Μανδαρινικά, την επίσημη γλώσσα της Κίνας, για να σηματοδοτήσει την έναρξη της Σεληνιακής Πρωτοχρονιάς.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής, 45 ετών, δημοσίευσε το βίντεο στο Instagram του για τους 65,3 εκατομμύρια ακόλουθούς του την Παρασκευή. Φόρεσε ένα κόκκινο πουλόβερ για να σηματοδοτήσει την περίσταση, καθώς έβαλε ένα γκολ στο γήπεδο Inter Miami CF στο Fort Lauderdale, της Florida. Ο θρύλος του ποδοσφαίρου έδειξε στη συνέχεια μια οθόνη πάνω από την οποία μοιράστηκε ένα μήνυμα γραμμένο στα Μανδαρινικά για να σηματοδοτήσει την περίσταση.

Στη λεζάντα έγραψε: «Καλή Σεληνιακή χρονιά σε όλους όσους γιορτάζουν. Στέλνω καλές ευχές από το ειδικά διακοσμημένο στάδιο @intermiamicf ❤️ #LunarNewYear».

Αυτό το βίντεο έρχεται μετά την αναφορά πως ο David θα αναλάβει τον ρόλο του παραγωγού για να δημιουργήσει ένα νέο ντοκιμαντέρ για τη θρυλική διαμάχη μεταξύ της Adidas και της Puma, των δύο κολοσσών της αθλητικής ενδυμασίας. Μέσω της εταιρείας παραγωγής του Studio 99, συνεργάστηκε με τα Boat Rocker Studios, Unscripted και την εταιρεία Matador Content για την παραγωγή του ντοκιμαντέρ με τίτλο «World War Shoe».

Σύμφωνα με το Deadline, το νέο αυτό εγχείρημα του Beckham, θα απαρτίζεται από τρία μέρη, τα οποία θα καταγράψουν τη μακρόχρονη διαμάχη μεταξύ των αδελφών Dassler Adi και Rudi, οι οποίοι ξεκίνησαν τις δύο αντίπαλες εταιρείες σε μια μικρή πόλη στη Γερμανία.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.