CELEBRITIES

O Ryan Reynolds και η Blake Lively δώρισαν 1 εκατομμύριο δολάρια σε τράπεζες φαγητού στις ΗΠΑ και τον Καναδά


The Jennettes

17 Φεβρουαρίου 2021

O Ryan Reynolds και η Blake Lively δώρισαν 1 εκατομμύριο δολάρια σε τράπεζες φαγητού στις ΗΠΑ και τον Καναδά

O Ryan Reynolds και η Blake Lively έδωσαν από 500.000 δολάρια στους οργανισμούς «Feeding America» και «Food Banks Canada» για την παροχή γευμάτων και την στήριξη ανθρώπων εν μέσω της πανδημίας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο ηθοποιοί προβαίνουν σε μία τέτοια κίνηση, αφού και στην αρχή της πανδημίας είχαν ενισχύσει τους οργανισμούς αυτούς με τη δωρεά 500.000 δολαρίων και για τους δύο. Ο οργανισμός «Food Banks Canada» είχε δημοσιοποιήσει τότε το γεγονός με μία ανάρτηση στο Instagram στην οποία μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ήταν μία πράξη που ενέπνευσε τόσους πολλούς Καναδούς να δωρίσουν στις τοπικές τράπεζες τροφίμων και να δείξουν την υποστήριξή τους στους γείτονές τους σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές».

Στην τωρινή του ανακοίνωση ο ίδιος οργανισμός αποφάσισε εκτός από τα να ευχαριστήσει το ζευγάρι, να τροφοδοτήσει και την χιουμοριστική «έχθρα» ανάμεσα στον Reynolds και τον Hugh Jackman. «Ειλικρινείς ευχαριστίες και ευγνωμοσύνη για ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ στον Ryan Reynolds και την Blake Lively για την δέσμευση άλλων $500K για την στήριξη των ταμείων μας εν μέσω COVID-19. Συνεχίζεις να είσαι όχι μόνο ο αγαπημένος μας Καναδός αλλά και ο αγαπημένος μας υπερήρωας 😉(συγγνώμη Hugh Jackman).»

Τις ευχαριστίες του δήλωσε και αμερικάνικος οργανισμός «Feeding America», αποκαλώντας τους «hunger-fighting dream team». Με τη σειρά του το ζευγάρι έβγαλε μία ανακοίνωση στην οποία μιλά για τις δυσκολίες που περνούν οι γείτονες μας και οι οποίες έχουν οξυνθεί κατά την πανδημία και το σημαντικό έργο που κάνουν οι οργανισμοί αυτοί. Στο τέλος, καλούν τον κόσμο να κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει, από κάποια δωρεά μέχρι ένα τηλέφωνο σε κάποιον που είναι μόνος τους και το έχει ανάγκη.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.