CELEBRITIES

Η Gwyneth Paltrow αποκαλύπτει πως έχει νοσήσει από Covid-19


The Jennettes

17 Φεβρουαρίου 2021

Η Gwyneth Paltrow αποκαλύπτει πως έχει νοσήσει από Covid-19

Με μία ανάρτηση στην ιστοσελίδα της «Goop», η Gwyneth Paltrow αποκάλυψε πως στις αρχές του χρόνου κόλλησε τον ιό της πανδημίας και μίλησε για την προσωπική της εμπειρία.

«Τον Ιανουάριο, είχα κάνει κάποιες εξετάσεις που έδειξαν πραγματικά υψηλά επίπεδα φλεγμονής στο σώμα μου. Αποτάνθηκα λοιπόν σε έναν από τους πιο έξυπνους εμπειρογνώμονες που γνωρίζω σε αυτόν τον χώρο, τον Dr. Will Cole. Αφού είδε όλες τις εργαστηριακές μου εξετάσεις, μου εξήγησε ότι αυτή ήταν μια περίπτωση όπου ο δρόμος προς τη θεραπεία θα ήταν μακρύτερος από το συνηθισμένο», έγραψε στο post της.

Σύμφωνα με τη διάσημη ηθοποιό, η Covid-19 της άφησε μια μακρά κούραση και θολή σκέψη και την έκανε να προσέχει περισσότερο αυτά που καταναλώνει. Για να ανακάμψει ταχύτερα, τηρεί μία ευέλικτη διατροφή keto βασισμένη κυρίως σε φυτικά προϊόντα και αποφεύγει τη ζάχαρη και το αλκοόλ.

«Μαγειρεύω πολύ, και μερικά από αυτά είναι πραγματικά νόστιμα. Έκανα χτένια με τραγανή κάπαρη και φασκόμηλο τις προάλλες, σπαράγγια με vinaigrette μπέικον και μερικές αγκινάρες γεμιστές με βότανα και σκόρδο», έγραψε η Paltrow.


Μοιράστηκε επίσης ότι τώρα παίρνει συμπληρώματα διατροφής για ένα πιο υγιές έντερο, κάνει γυμναστική κάθε πρωί και σάουνα υπέρυθρης ακτινοβολίας όσο πιο συχνά μπορεί, όλα αυτά στα πλαίσια της θεραπείας από τον ιό. Να σημειωθεί ότι η star εργαζόταν από απόσταση και ήταν κοινωνικά απομονωμένη στο σπίτι με την οικογένειά της κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Τον Απρίλιο, μίλησε στη βρετανική Vogue για την προσαρμογή της στον νέο τρόπο ζωής, λέγοντας ότι μεταξύ της δουλειάς, του γενικού άγχους, δύο εφήβων και του να σιγουρευτεί ότι όλοι τρέφονται σωστά, ο χρόνος για προσωπική περιποίηση είναι μεγάλο δώρο.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.