CELEBRITIES

Kate Middleton και πρίγκιπας William: Μετακομίζουν μετά την πιθανή χαλάρωση των μέτρων του κορωνοϊού


The Jennettes

18 Φεβρουαρίου 2021

Kate Middleton και πρίγκιπας William: Μετακομίζουν μετά την πιθανή χαλάρωση των μέτρων του κορωνοϊού

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton μένουν επί του παρόντος στο δεύτερο σπίτι τους, στο Anmer Hall στο Norfolk, εν μέσω του lockdown, αλλά πιθανότατα θα επιστρέψουν στην κύρια βάση τους, στο Kensington Palace, σύντομα.

Οι Δούκες του Cambridge είναι αναμφίβολα η πιο πολυσυζητημένη οικογένεια στον κόσμο και μετά την έξοδο της οικογένειας των Sussex από τη βασιλική οικογένεια, αλλά και την ανάδειξη του ρόλου τους λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton απασχολούν συνέχεια τα μέσα ενημέρωσης.

Παρά το γεγονός ότι πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου στο Norfolk, ανακοινώθηκε ότι η οικογένεια των πέντε θα μετακομίσει σύντομα, επιστρέφοντας στο σπίτι τους στο Παλάτι του Kensington. Ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Boris Johnson, πρόκειται να κάνει την επόμενη επίσημη ανακοίνωσή του, σκιαγραφώντας τον χάρτη πορείας για τη χαλάρωση των περιορισμών στις 22 Φεβρουαρίου, και αυτό θα περιλαμβάνει πότε τα παιδιά θα μπορούν επιστρέψουν στο σχολείο.

Είπε στο παρελθόν ότι υπάρχουν ελπίδες να ξανανοίξουν στις 8 Μαρτίου, αλλά αυτό φυσικά θα εξαρτηθεί από τα δεδομένα που δείχνουν πτώση των περιπτώσεων και των μολύνσεων. Υπό την προϋπόθεση ότι όλα είναι καλά, τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του Δούκα και της Δούκισσας του Cambridge, ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte, θα πρέπει να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο σχολείο του Thomas στο Battersea, όπου και οι δύο είναι μαθητές.

Όταν πραγματοποιηθεί αυτό, η οικογένεια πιθανότατα θα επιστρέψει στο διαμέρισμα 1A στο Παλάτι του Kensington για να είναι κοντά στο σχολείο, όπως έκαναν ξανά το Σεπτέμβριο του 2020, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Για αυτό το διάστημα ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton πραγματοποιούν κατ 'οίκον εκπαίδευση για τα δύο παιδιά τους.

Ο Δούκας είχε μιλήσει στο παρελθόν για τις προκλήσεις της τηλεκπαίδευσης στο podcast του Peter Crouch, «That Peter Crouch Podcast», όταν ο ποδοσφαιριστής Peter και οι παρουσιαστές Chris Stark και Tom Fordyce τον ρώτησαν τι είχε μάθει μετά το πρώτο lockdown.

«Πιθανώς ότι η υπομονή μου είναι πολύ μικρότερη από ό, τι νόμιζα», είχε απαντήσει ο William. «Και ότι η σύζυγός μου έχει πολλή υπομονή. Ήμουν λίγο ντροπιασμένος για τις γνώσεις μου στα μαθηματικά, δεν μπορώ να κάνω τα μαθηματικά της δευτέρας τάξης», πρόσθεσε γελώντας.

Η Kate Middleton, εν τω μεταξύ, μίλησε επίσης για τη διδασκαλία των παιδιών σε μια εμφάνιση στο This Morning τον Μάιο. «Ο George θυμώνει πολύ επειδή θέλει να κάνει τα μαθήματα της Charlotte», εξήγησε. «Επειδή το να φτιάχνεις χειροτεχνίες είναι σίγουρα πολύ πιο διασκεδαστικό από το να κάνεις εργασίες για την γραμματική!».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.