CELEBRITIES

H Rihanna προκάλεσε τις αντιδράσεις της κυβέρνησης της Ινδίας με την νέα της φωτογραφία


The Jennettes

18 Φεβρουαρίου 2021

H Rihanna προκάλεσε τις αντιδράσεις της κυβέρνησης της Ινδίας με την νέα της φωτογραφία

Πριν από κάποιες μέρες η Rihanna ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram μία ημίγυμνη φωτογραφία της για να προωθήσει την νέα σειρά εσωρούχων της Savage x Fenty.

Σε αυτήν φορούσε ένα σατέν γαλάζιο μποξεράκι από τη νέα κολεξιόν, το κόκκινο κραγιόν από τη συλλογή καλλυντικών της Fenty και μεγάλα κοσμήματα, ενώ έκρυβε το πάνω μέρος του σώματος της με το χέρι της.


Κάτω από τη φωτογραφία που σήμερα έχει 9,905,435 likes, έγραψε τη λεζάντα, «Όταν ο @popcaanmusic είπε “απόψε κορίτσι δεν θέλω να φορέσεις εσώρουχα για μένα”»


Σύντομα η φωτογραφία αυτή ξεσήκωσε τις αντιδράσεις των ινδικών αρχών. Ένα από τα κοσμήματα που φορούσε η διάσημη τραγουδίστρια ήταν ένα μενταγιόν με μία αναπαράσταση του θεού Ganesh, το οποίο θεωρήθηκε μεγάλη προσβολή.


«Είναι σκανδαλώδες να βλέπει κανείς πώς η @Rihanna χλευάζει ξεδιάντροπα τον αγαπημένο μας θεό #Ganesh Αυτό δείχνει σε ποιο βαθμό δεν έχει κανέναν σεβασμό για τον πολιτισμό και τις παραδόσεις της Ινδίας», έγραψε σε tweet ο Ram Kadam, ένας βουλευτής, μέλος του κόμματος του Πρωθυπουργού Narendra Mondi.


Το Παγκόσμιο Ινδουιστικό Συμβούλιο (Vishva Hindu Parishad, VHP), μια οργάνωση που συνδέεται με το κυβερνών εθνικιστικό ινδουιστικό κόμμα Bharatiya Janata (BJP), έκανε αναφορές στο Twitter και το Facebook της Rihanna προκειμένου να αποσυρθεί η συγκεκριμένη φωτογραφία.


Να σημειωθεί ότι η pop star είχε βρεθεί ξανά στο στόχαστρο όταν είχε υποστηρίξει μέσω tweet πριν από μερικές εβδομάδες τους αγρότες, οι οποίοι διαδηλώνουν στη χώρα κατά των μεταρρυθμίσεων στον αγροτικό τομέα.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS