CELEBRITIES

Η Demi Lovato αποκαλύπτει ότι πέρασε τρία εγκεφαλικά και ένα έμφραγμα μετά την υπερβολική δόση ναρκωτικών που πήρε το 2018


The Jennettes

19 Φεβρουαρίου 2021

Η Demi Lovato αποκαλύπτει ότι πέρασε τρία εγκεφαλικά και ένα έμφραγμα μετά την υπερβολική δόση ναρκωτικών που πήρε το 2018

Την Τετάρτη έκανε πρεμιέρα στο YouTube το τρέιλερ μίας σειράς ντοκιμαντέρ, υπό τον τίτλο «Demi Lovato: Dancing with the Devil», το οποίο αφορά το περιστατικό που οδήγησε την Demi Lovato κοντά στον θάνατο μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Σε αυτό παίρνουμε μία πρώτη γεύση από το τι αντιμετώπισε η 28χρονη τραγουδίστρια μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο και τι επιδράσεις είχε αυτό στην ζωή της και στην σωματική και ψυχική της υγεία.

Μιλώντας μπροστά στον σκηνοθέτη του ντοκιμαντέρ Michael D. Ratner στο πάνελ του Television Critics Association, αποκαλύπτει ότι η μοιραία δόση ναρκωτικών που πήρε εκείνη την ημέρα οδήγησε σε 3 εγκεφαλικά και ένα έμφραγμα αλλά και σε προβλήματα που αντιμετωπίζει λόγω αυτών μέχρι και σήμερα.

«Έμεινα με εγκεφαλική βλάβη και εξακολουθώ να αντιμετωπίζω τις συνέπειες αυτού σήμερα. Δεν οδηγώ αυτοκίνητο, επειδή έχω τυφλά σημεία στην όραση μου. Και επίσης για πολύ καιρό μου ήταν πολύ δύσκολο να διαβάσω. Ήταν μεγάλη υπόθεση όταν μπόρεσα να διαβάσω ένα βιβλίο, το οποίο ολοκληρώθηκε δύο μήνες αργότερα επειδή η όρασή μου ήταν πολύ θολή».


Ωστόσο η Lovato δηλώνει πως αισθάνεται ότι αυτές οι επιπτώσεις που αντιμετωπίζει, είναι ακόμα εδώ για να της θυμίζουν τι μπορεί να συμβεί αν βρεθεί ξανά σε αυτό το σκοτεινό μέρος και ότι τη βοήθησαν να απεξαρτηθεί. Η ίδια δεν θα άλλαζε τίποτα από αυτά που πέρασε, καθώς την έκαναν αυτή που είναι σήμερα και είναι πολύ περήφανη για τον εαυτό της και για το ντοκιμαντέρ αυτό. «Κάθε φορά που καταπιέζεις ένα μέρος του εαυτού σου, θα ξεχειλίσει», λέει η Lovato.

Στο αποκαλυπτικό τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ, οι φίλοι και η οικογένεια της Lovato, συμπεριλαμβανομένης της μητέρας και του πατριού της, μαζί με την αδερφή της, κάνουν συνεντεύξεις, μιλώντας για τις εξαντλητικές στιγμές που οδήγησαν στην υπερβολική δόση της και τι συνέβη μετά. Ο Elton John μιλάει επίσης γι’ αυτό.

Το τρέιλερ δείχνει επίσης τη Lovato κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, πριν από τον τερματισμό του αρραβώνα της με τον Max Ehrich. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, μίλησε επίσης για τον καιρό που είναι νηφάλια. «Έμαθα πολλά από το παρελθόν μου. Ήμουν νηφάλια για έξι χρόνια και έμαθα τόσα πολλά από αυτό το ταξίδι. Το κυριότερο πράγμα που έμαθα είναι ότι το να έρχομαι μπροστά και να μιλάω για την ιστορία μου, με κρατάει δυνατή».

Τέλος, η τραγουδίστρια είπε ότι δεν ήταν μόνο οι ουσίες που την οδήγησαν σε αυτό το οριακό σημείο αλλά και τα «τραύματα στο παρελθόν» και `πράγματα που αντιμετώπισε στη βιομηχανία. «Όσο συνεχίζω να λέω την αλήθεια μου, θα φτιάχνω μουσική που απηχεί στους ανθρώπους. Και αυτός είναι ο σκοπός μου. Είμαι καλλιτέχνης που νοιάζεται πολύ για την κοινότητά της και η κοινότητά μου είναι ολόκληρος ο πλανήτης, έτσι απλά προσπαθώ πάντα να βοηθήσω. Νομίζω ότι η δουλειά μου θα επωφεληθεί πολύ τώρα που έχω μάθει τόσα πολλά για τον εαυτό μου».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.