CELEBRITIES

Kim Kardashian & Kanye West: Χωρίζουν επίσημα μετά από 7 χρόνια γάμου


The Jennettes

20 Φεβρουαρίου 2021

Kim Kardashian & Kanye West: Χωρίζουν επίσημα μετά από 7 χρόνια γάμου

Η Kim Kardashian και ο δημοφιλής ράπερ σύζυγός της, Kanye West, σύμφωνα με πληροφορίες, υπέβαλαν επίσημα αίτηση διαζυγίου. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για εφτά χρόνια και έχει μαζί τέσσερα παιδιά.

Η πασίγνωστη τηλεοπτική σταρ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Kanye West την Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου, ενώ σύμφωνα με τα έγγραφα, η Kim ζήτησε από κοινού νομική και φυσική επιμέλεια των παιδιών τους, και ανέφερε «ασυμβίβαστες διαφορές» ως τον λόγο του χωρισμού τους. Αυτή η εξέλιξη έρχεται μετά από πληροφορίες ότι η σχέση τους είχε φτάσει ουσιαστικά στα όρια μετά από μήνες ιδιωτικής αναταραχής.

«Έφτασε στο σημείο που δεν είχαν περάσει χρόνο μαζί ως παντρεμένο ζευγάρι για μήνες», είπε μια πηγή στο Ε! News. «Έβλεπαν ο ένας τον άλλον για χάρη των παιδιών, αλλά ζούσαν χωριστά. Η Kim ξέρει ότι ο γάμος τελείωσε. Το ήξερε εδώ και καιρό».

Το ζευγάρι, που έκανε γνωστή τη σχέση του τον Απρίλιο του 2012 και παντρεύτηκε τον Μάιο του 2014, έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, τους North , 7, Saint , 5, West, 3 και Psalm West, 20 μηνών. Η Kim, 40 ετών, καθυστέρησε να υποβάλει επίσημα έγγραφα διαζυγίου για να μην ανησυχεί τα μικρά παιδιά τους. «Θέλει να βεβαιωθεί ότι παίρνει τη σωστή απόφαση για τα παιδιά», ανέφερε η ίδια πηγή.

«Δεν πρόκειται για τον γάμο πια, θα νοιάζεται πάντα για τον Kanye αλλά τελείωσε μεταξύ τους. Η Kim επικεντρώνεται μόνο στο τι είναι καλύτερο για τα παιδιά. Είναι μια σκληρή απόφαση για αυτήν και το καταλαβαίνει». Ωστόσο, μέχρι τον Φεβρουάριο, η Kim και ο Kanye διέκοψαν την επικοινωνία και μετακόμισε από το σπίτι τους, ενώ η Kim «προσπαθούσε να παραμείνει ισχυρή και να προχωρήσει με τη ζωή της».

Το ζευγάρι ήταν φίλοι για χρόνια πριν γίνουν ζευγάρι και ο West εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην εκπομπή της οικογένειάς της το 2010. Ο Kanye νοίκιασε το γήπεδο μπέιζμπολ του San Francisco Giants και μια ορχήστρα για να της κάνει πρόταση γάμου μπροστά στην την οικογένειά της, αλλά και τις κάμερες της εκπομπής τους, το 2013, λίγους μήνες μετά την γέννηση της πρώτης τους κόρης, North West.

Παντρεύτηκαν στην Ιταλία τον Μάιο του 2014 και η φωτογραφία του φιλιού τους την ημέρα του γάμου τους έγινε, τότε, η πιο δημοφιλής ανάρτηση στην ιστορία του Instagram μέχρι τότε.

Η Kardashian γέννησε τον πρώτο γιο του ζευγαριού, Saint West, τον επόμενο χρόνο. Απέκτησαν τα άλλα δύο παιδιά, μέσω παρένθετης μητέρας, αφού η Kim υπέφερε από επιπλοκές στην υγεία της κατά τις προηγούμενες εγκυμοσύνες της.

Πέρυσι, ο Kanye διεκδίκησε με αποτυχία την προεδρία των ΗΠΑ. Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του, μια σειρά από απρόβλεπτες δημόσιες εμφανίσεις και διαδικτυακές δημοσιεύσεις από τον ράπερ προκάλεσαν ανησυχία και οδήγησαν την Kardashian να κάνει δηλώσεις.

Είπε ότι ο σύζυγός της είχε διπολική διαταραχή, ήταν ένα «λαμπρό αλλά περίπλοκο άτομο» και ζήτησε μεγαλύτερη ενσυναίσθηση γύρω από την ψυχική του υγεία από το κοινό και τα μέσα ενημέρωσης. Οι φήμες για το διαζύγιό τους κυκλοφορούν εδώ και μήνες, από όταν η Kardashian προσέλαβε τη γνωστή δικηγόρο διαζυγίων, Laura Wasser.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.