CELEBRITIES

Η Maria Menounos ανέβασε μια φωτογραφία με την μαμά της που πάσχει από καρκίνο και στέλνει ένα δυνατό μήνυμα αισιοδοξίας 


The Jennettes

22 Φεβρουαρίου 2021

Η Maria Menounos ανέβασε μια φωτογραφία με την μαμά της που πάσχει από καρκίνο και στέλνει ένα δυνατό μήνυμα αισιοδοξίας 

H Maria Menounos έχει αποκαλύψει ότι βιώνει μια πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή της καθώς καλείται να φροντίσει τους γονείς της. Η ταλαντούχα δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έδω και αρκετό καιρό είναι δίπλα στη μητέρα της, η οποία έχει διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο και βρίσκεται στο τέταρτο στάδιο του καρκίνου.

Η μαμά της μάλιστα, δίνει αυτή την μάχη δυο χρόνια και η Menounos δεν σταματά να της συμπαραστέκεται και να μην φεύγει λεπτό από δίπλα της. Η ευχάριστη είδηση είναι ότι η κατάστασή της βελτιώνεται διαρκώς και η παρουσιάστρια δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της.

Πριν από λίγο, η Maria Menounos ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία μαζί με τη μητέρα της και έγραψε ένα μήνυμα αισιοδοξίας: “Η μαμά μου λέει “γεια” και σας ευχαριστεί για τις ευχές. Κάναμε μια ακόμη συνεδρία ρέικι το βράδυ της Παρασκευής και όταν ξύπνησα, την είδα να είναι καθιστή και να χαμογελά και να τα πηγαίνει τόσο καλά. Εκείνη ανταποκρίνεται πολύ καλά στη θεραπεία”.

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.