CELEBRITIES

Meghan Markle και πρίγκιπας Harry: Η πρώτη τους εμφάνιση μετά την είδηση του ερχομού του δεύτερου παιδιού τους


The Jennettes

23 Φεβρουαρίου 2021

Meghan Markle και πρίγκιπας Harry: Η πρώτη τους εμφάνιση μετά την είδηση του ερχομού του δεύτερου παιδιού τους

Το ζευγάρι συμμετείχε στην εκδήλωση Stream On του Spotify για να μιλήσει για το νέο του podcast σε μια εμφάνιση- έκπληξη.

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στο Spotify's Stream On την Δευτέρα, μετά από δύο σημαντικές ανακοινώσεις.

Tην Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι περιμένει το δεύτερο παιδί τους, ενώ το Παλάτι του Buckingham την περασμένη εβδομάδα δήλωσε πως οι Δούκες του Sussex δεν θα επιστρέψουν επίσημα ως εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Το ζευγάρι καθόταν στον καναπέ του σπιτιού του στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνιας, για να μιλήσει για την Archewell Audio, την εταιρεία παραγωγής που δημιούργησαν στα τέλη του περασμένου έτους και θα δημιουργεί podcast αποκλειστικά στο Spotify.

Η Meghan Markle επέλεξε για την πρώτη της εμφάνιση ένα αμάνικο φόρεμα με μοτίβο από λεμόνια, από τον οίκο Oscar de la Renta, ενώ φόρεσε επίσης το χρυσό ρολόι της πριγκίπισσας Diana, 18 καρατιών, από τον οίκο Cartier.

Καθώς έπαιζε στο παρασκήνιο το τραγούδι «Electric Love» του Børns, η Meghan είπε: «Χρησιμοποιούμε το podcasting για να πραγματοποιήσουμε ισχυρές συνομιλίες ...» και συνέχισε ο Harry: «... που εμπνέουν, προκαλούν και εκπαιδεύουν».

«Δημιουργήσαμε το Archewell Audio για να βεβαιωθούμε ότι μπορούμε να ανυψώσουμε φωνές που ίσως δεν ακούγονται, ώστε να μάθουμε ιστορίες ανθρώπων», λέει η Meghan.

«Και το μεγαλύτερο μέρος αυτού είναι η δημιουργία μιας κοινότητας όπου μπορεί να μοιραστεί. Αυτό θα ενθαρρύνει όλους τους άλλους να μοιραστούν τότε τις δικές τους αδυναμίες σε αυτόν τον ασφαλή χώρο».

Τον Δεκέμβριο, το ζευγάρι ανακοίνωσε μια «πολυετή συνεργασία» μεταξύ της Spotify και της νεοσύστατης εταιρείας παραγωγής τους, Archewell Audio, με ένα ηχητικό κλιπ δύο λεπτών από τους δύο να ξεκινούν στον κόσμο του podcasting.

«Έχει φωνή podcast!», είχε πει η Meghan στο τέλος του μηνύματος, αφού ο Harry είχε κάνει μια εισαγωγή.

Η Δούκισσα του Sussex ενθάρρυνε τον σύζυγό της να ξεκινήσει το κλιπ. Αφού ο πρίγκιπας είπε: «Πρέπει να ξεκινήσουμε. Οι κυρίες προηγούνται», η Meghan τον παρότρυνε να πάρει εκείνος το προβάδισμα, γιατί θεωρεί ότι το Archewell Audio «ακούγεται πολύ ωραίο με την προφορά του». Το ζευγάρι είχε συστηθεί απλά ως «Harry» και «Meghan».

Αυτή η ξαφνική εμφάνιση έρχεται μετά τις πληροφορίες ότι ο αδελφός του Harry, πρίγκιπας William είναι πολύ «απογοητευμένος» με την απάντηση που έδωσε στη γιαγιά τους, βασίλισσα Ελισάβετ, ενώ η ίδια, αλλά και όλη η βασιλική οικογένεια, όπως ανακοινώθηκε, θα απευθυνθούν στον λαό την ίδια μέρα που θα προβληθεί η συνέντευξη της Meghan και του Harry στην Oprah Winfrey.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.