CELEBRITIES

Sophie Turner: Έγινε 25 ετών και ο Joe Jonas της ευχήθηκε με την πιο τρυφερή ανάρτηση


The Jennettes

23 Φεβρουαρίου 2021

jenny.gr

Είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια του Hollywood και μάλιστα πρόσφατα έγιναν γονείς. Μιλάμε φυσικά για την Sophie Turner και τον συζυγό της, Joe Jonas. Η διάσημη ηθοποιός έγινε 25 χρονών και ο αγαπημένος της έσπευσε να της ευχηθεί δημόσια με τον πιο γύκό τρόπο.

Ο Joe Jonas ανέβασε στο Instagram δύο φωτογραφίες που απεικονίζουν δύο διαφορετικές πλευρές της προσωπικότητάς της Sophie. Στην πρώτη φωτογραφία είναι τέλεια ντυμένη με υπέροχο στιλ, ενώ στη δεύτερη χαλαρώνει στο σπίτι φορώντας ένα hoodie και κάνοντας γκριμάτσες στο φακό. Ο pop star γράφει στη λεζάντα: «Χρόνια πολλά. Έχεις δύο πλευρές και τις αγαπώ και τις δύο το ίδιο».

Η Sophie Turner απάντησε στην ανάρτησή του - «Σ’αγαπώ» δείχνοντας σε όλους πόσο ερωτευμένη είναι και η αλήθεια είναι ότι μας ξάφνιασε αφού δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες εκδήλωσης αγάπης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J O E J O N A S (@joejonas)

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.