CELEBRITIES

Η Jennifer Lopez έκανε έκπληξη στους θαυμαστές της και εμφανίστηκε με νυφικό


The Jennettes

25 Φεβρουαρίου 2021

Η Jennifer Lopez έκανε έκπληξη στους θαυμαστές της και εμφανίστηκε με νυφικό

Την τελευταία φορά που η Jennifer Lopez φόρεσε ένα εντυπωσιακό νυφικό ήταν τον Οκτώβριο του 2019 και ήταν για δουλειά. Τότε ήταν πραγματικά εκθαμβωτική μέσα στο νυφικό με τα πλούσια φουρά και τα κρύσταλλα για τα γυρίσματα του Marry me.

Σήμερα η Jennifer Lopez δημοσίευσε μία φωτογραφία, στην οποία εμφανίζεται με ένα εκπληκτικό νυφικό φόρεμα με ανοιχτή πλάτη, αλλά ήταν και πάλι για επαγγελματικούς λόγους.

Όσο κι αν το κοινό και οι θαυμαστές σε όλο τον κόσμο ανυπομονούν να τη δουν ντυμένη νύφη στο πλάι του Alex Rodriguez, η Jennifer Lopez υποδύεται απλά μια νύφη στο Shotgun Wedding. Toν σύζυγό της στην ταινία υποδύεται ο Josh Duhamel.

jennifer lopez wedding dress shotgun wedding

@egt239Instagram

Στην πραγματική ζωή, η Jennifer Lopez είναι αρραβωνιασμένη με τον Alex Rodriguez. Ο γάμος τους αναβλήθηκε δύο φορές εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Οι δυο τους σχεδίαζαν να παντρευτούν τον Μάρτιο του 2020 όταν ξέσπασε η πανδημία.

«Αναβάλαμε τον γάμο δύο φορές», παραδέχτηκε. «Είχαμε προγραμματίσει αυτό που πραγματικά θέλαμε να κάνουμε [αλλά] δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να το ξαναδημιουργήσουμε. Το ακυρώσαμε και από τότε δεν το έχουμε συζητήσει. Δεν υπάρχει βιασύνη. Θέλουμε να το κάνουμε σωστά όταν μπορούμε να το κάνουμε».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.