CELEBRITIES

Lady Gaga: Δίνει αμοιβή 500.000 δολάρια για τα δύο κλεμμένα σκυλιά της


The Jennettes

26 Φεβρουαρίου 2021

Lady Gaga: Δίνει αμοιβή 500.000 δολάρια για τα δύο κλεμμένα σκυλιά της
Δύο από τα γαλλικά μπουλντόγκ της Lady Gaga κλάπηκαν, όταν ένας ένοπλος πυροβόλησε τον άνθρωπο που τα έβγαζε βόλτα στο Hollywood του Los Angeles.

Δύο από τα γαλλικά μπουλντόγκ της Lady Gaga κλάπηκαν την Τετάρτη το βράδυ, όταν ένας ένοπλος πυροβόλησε τον άνθρωπο που τα έβγαζε βόλτα στο Hollywood του Los Angeles.

Ένας ύποπτος άντρας πυροβόλησε με ένα ημι-αυτόματο πιστόλι τον υπάλληλο της διάσημης τραγουδίστριας, ο οποίος αναφέρεται στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ως Ryan Fischer, πριν κλέψει τα σκυλιά, ενώ η Lady Gaga προσφέρει μια ανταμοιβή 500.000 δολαρίων για την επιστροφή των σκύλων της, Koji και Gustav.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miss Asia (@missasiaxoxo)

Μια πηγή ανέφερε ότι η τραγουδίστρια «προσφέρει μισό εκατομμύριο δολάρια σε όποιον έχει τα δύο σκυλιά της, χωρίς ερωτήσεις. Όποιος έχει τα σκυλιά μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτό το email, [email protected] για να ανακτήσει την ανταμοιβή».

Ένα τρίτο μπουλντόγκ, με την ονομασία Miss Asia το έσκασε και αργότερα ανακτήθηκε από την αστυνομία.

Η Gaga, τη οποίας το πραγματικό όνομα είναι Stefani Germanotta, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη Ρώμη δουλεύοντας σε μια νέα ταινία του Ridley Scott «Gucci».

Δεν είναι γνωστό εάν τα κατοικίδια ζώα της Lady Gaga έγιναν στόχος λόγω της διασημότητάς της ή εάν ήταν μια πιθανή, ή προγραμματισμένη, επίθεση, λόγω της ράτσας του σκύλου που εμπλέκεται.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miss Asia (@missasiaxoxo)

Τα γαλλικά μπουλντόγκ είναι εξαιρετικά δημοφιλή και έχουν μεγάλη ζήτηση, αλλά είναι πολύ δύσκολο να αναπαραχθούν, ενώ το κόστος αναπαραγωγής εξηγεί την τιμή ενός κουταβιού, η οποία μπορεί να κυμαίνεται από 2.000 έως 10.000 $.

Η Gaga είναι γνωστό ότι είναι εξαιρετικά προστατευτική για τα σκυλιά της, τα οποία τη συνόδευσαν στα American Music Awards και στο Super Bowl Halfime το 2017.

Νέα στοιχεία από την κάμερα παρακολούθησης

Το Αστυνομικό Τμήμα του Los Angeles εξετάζει ένα τρομακτικό βίντεο παρακολούθησης που δείχνει δύο άτομα να επιτίθενται στον υπάλληλο της Lady Gaga, να τον πυροβολούν και να εγκαταλείπουν τη σκηνή με τα δύο γαλλικά μπουλντόγκ της τραγουδίστριας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miss Asia (@missasiaxoxo)

Το βίντεο δείχνει τον Ryan Fischer στη λεωφόρο Sierra Bonita στο Hollywood την Τετάρτη το βράδυ, όταν ένα ανοιχτόχρωμο σεντάν έκοψε ταχύτητα και σταμάτησε δίπλα του.

Τουλάχιστον δύο άτομα βγήκαν από το όχημα και επιτέθηκαν στον υπάλληλο, ενώ το θύμα ακούγεται να φωνάζει «όχι, όχι» καθώς παλεύει με τους δράστες.

Ο ένας άνδρας φαίνεται να συγκρατεί το θύμα, καθώς ο άλλος στοχεύει με το όπλο και πυροβολεί, με το θύμα να πέφτει προς τα πίσω και τους δύο άνδρες να τρέχουν πίσω στο αυτοκίνητο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miss Asia (@missasiaxoxo)

«Ω Θεέ μου, ω Θεέ μου, βοήθησέ με», ακούγεται να φωνάζει ο υπάλληλος, καθώς οι γείτονες έσπευσαν να τον βοηθήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, επιβεβαίωσε η αστυνομία του Los Angeles στο BBC.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.