CELEBRITIES

Kristen Stewart: Oι paparazzi την εντόπισαν στα γυρίσματα της ταινίας "Spencer" και η ομοιότητα με την Diana είναι ολοφάνερη 


The Jennettes

28 Φεβρουαρίου 2021

Kristen Stewart: Oι paparazzi την εντόπισαν στα γυρίσματα της ταινίας "Spencer" και η ομοιότητα με την Diana είναι ολοφάνερη 
Η νέα εμφάνιση της Kristen Stewart ως Diana

H Kristen Stewart θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Diana για την ταινία " Spencer" και όπως φαίνεται, η παραγωγή θέλει να μην διαρρεύσει καμία εικόνα από την μεταμόρφωση της ηθοποιού. Βέβαια, πριν λίγες εβδομάδες, είδαμε την πρωταγωνίστρια να φοράει ένα κόκκινο παλτό κι ένα μαύρο καπέλο με βέλο  που θύμιζε την εμφάνιση της Lady D στη χριστουγεννιάτικη λειτουργία του 1993.

Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτή η εικόνα έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Οι φωτογράφοι όμως δεν σταματούν να αναζητούν νέες εικόνες από αυτή τη μεταμόρφωση και τα κατάφεραν.

Μια νέα εμφάνιση ήρθε στο φως από τα γυρίσματα της ταινίας και η ομοιότητα είναι τόσο μεγάλη που δυσκολευτήκαμε να καταλάβουμε πως είναι η αγαπημένη ηθοποιός.

Η 30χρονη ηθοποιός εθεάθη σε γύρισμα στη Γερμανία, φορώντας ένα iconic καρό σακάκι, λευκό ζιβάγκο και μεγάλα μαύρα γυαλιά, όπως ακριβώς έκανε η Diana. H ενδυματολόγος της ταινίας, Jacqueline Durran έχει κάνει έρευνα προκειμένου όλα τα looks να έχουν την αισθητική που ακολουθούσε πιστά η πριγκίπισσα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Best Movie (@bestmovie_mag)

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.