CELEBRITIES

Οι κόρες της Nicole Kidman σε μια σπάνια εμφάνιση στα Golden Globes 2021


The Jennettes

1 Μαρτίου 2021

Οι κόρες της Nicole Kidman σε μια σπάνια εμφάνιση στα Golden Globes 2021

Η Nicole Kidman εμφανίστηκε στα Golden Globes 2021 με όλη της την οικογένεια στο πλευρό της. Την Κυριακή το βράδυ, η ηθοποιός της τηλεοπτικής σειράς «Undoing», εμφανίστηκε στην μετάδοση της τελετής κατά τη διάρκεια του μονολόγου έναρξης, καθισμένη σε έναν καναπέ, φορώντας ένα μαύρο φόρεμα Louis Vuitton με χρυσές λεπτομέρειες. Δίπλα της βρισκόταν ο σύζυγός της, Keith Urban, και οι δύο κόρες τους, η Sunday Rose που είναι 12 ετών και η Faith Margaret που είναι 10 ετών, ντυμένες στα λευκά. Πρόκειται για μία εξαιρετικά σπάνια εμφάνιση αφού το ζευγάρι κρατάει τα παιδιά του εκτός των προβολέων.

Η Kidman είναι επίσης μητέρα δύο ενήλικων παιδιών από τον προηγούμενο γάμο της με τον Tom Cruise, του Connor που είναι 25  και της Isabella που είναι 28. 


Πριν μερικούς μήνες, μιλώντας στο Marie Claire Australia για το τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού, η ηθοποιός είπε ότι ο σύζυγός της και τραγουδιστής της country χρειάζεται να αποσυρθεί κατά διαστήματα από την «γυναικοκρατούμενη» οικογένεια τους.


«Είμαστε σίγουρα μία γυναικοκρατούμενη οικογένεια! Αλλά όπως λένε τα κορίτσια, "Ο σκύλος μας είναι αγόρι!". Ο Keith χρειάζεται απλώς να ξεφεύγει. Μερικές φορές θα τον βρω στην ντουλάπα του να παίζει κιθάρα. Τότε ξέρω ότι πρέπει πραγματικά να του δώσουμε χώρο.»
 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.